Samsung AR18HSFNCWKNEU Inverter, aparat AC ieftin

Samsung AR18HSFNCWKNEU Inverter este un aparat de aer condiționat care se adresează în principal celora care vor să aibă o temperatură optimă la ei acasă. Față de alte modele, acesta se diferențiază prin capacitatea de 18000 btu care asigură faptul că o să poți răci o suprafață mai mare.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are grijă de sănătatea ta și ca temperatura să fie suportabilă. Din imaginea de alături poți vedea cum arată unitatea și că e vorba despre una cu un design triunghiular. Acest fel de design te va ajuta să ai parte de o răcire mai eficientă.

Aparatul AC
Aparatul AC

Pe partea de specificații acest model se laudă cu inverter, capacitatea de 18000 btu și clasa A++ de eficiență energetică.
Capacitatea sa e una de 18000 btu pe partea de răcire, dar și de încălzire, iar acest lucru e foarte bun în cazul în care vreți să răciți o încăpere de o suprafață mai mare. Pe partea de răcire stă mai bine deoarece are clasa A++, iar la încălzire are doar A… ca și clasă de energie.
Puterea consumată nu e prea mare deoarece la încălzire are 1600W, iar la răcire are 1450W. Și, dacă e să vorbim de zgomotul produs de unitatea interioară atunci vedem că acest nu-i prea mare, fiind de 58 decibeli. Zgomot care depinde și de treapta aleasă.

Plusurile acestui model ar fi costul de achiziție deloc mare, utilizarea relativ simplă și faptul că are incorporate doar lucruri esențiale și nu doar chestii de marketing.
Din păcate nu are o clasă mai bună pe partea de încălzire. Oricum, un aparat precum acesta e utilizat în principal pentru răcire și mai puțin la încălzit. Nu are nici kit de instalare la pachet, dar asta nu e ceva rău deoarece așa e în cazul a 90% din aparate.

Dacă te interesează un AC ieftin și care să fie monosplit atunci recomand un aparat precum acesta deoarece vine dintr-o generație nouă care se remarcă cu facilități moderne cum ar fi consum foarte mic de curent, filtru foarte bun și multe funcții.

Te-ar mai putea interesa