Samsung AR12RXWSAURNEU, aparat de aer condiționat cu funcție de încălzire

Aparatele de aer condiționat clasice cum e și acest Samsung AR12RXWSAURNEU vin cu funcție de încălzire, pe când cele mobile nu au această funcție. Ecranul LED e vizibil doar în timpul funcționării și îmi place locul ales de acest brand. Față de alte branduri, acest model de 12000 BTU are performanțe mult mai mari, adică e perfect pentru suprafețe de până la 35 mp. E vorba de seria denumită Triangle care oferă aparate cu design triunghiular. Astfel, debitul de aer e mult mai mare față de cele convenționale.

Acest model e unul care parte dintr-o serie avansată și are niște caracteristici tehnice foarte bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar cu funcția de răcire, aparatul e ceva mai eficient și se vede după clasa energetică A++. Compresorul e special și se vede după denumire – Digital Inverter 8-Pole. Are 5 trepte de reglare a ventilatorului și se poate seta cât de repede să răcească o anumită suprafață. Producătorul recomandă să nu-l folosiți pentru camere sau spații peste 35 mp. Dacă camera e mică, aș recomand chiar și varianta de 9000 BTU, care e accesibilă. Prin programul rabla puteți economisi bani, dar trebuie să aveți un aparat vechi să dați „la schimb”.

Funcțiile speciale ale acestuia sunt următoarele: Auto Restart, Fast Cool, auto-curățare, 2 Step Cooling, Good Sleep, Comfort Cool, Quiet.

Păreri pro și contra

Controlul prin WiFi e un plus pentru acest tip de aparat deoarece se poate folosi telefonul pentru a controla temperatura ori poate vreți să schimbați funcția de climatizare. Toate acele funcții speciale sunt plusuri și nu le veți găsi pe orice alt model. Are un filtru deosebit care poate fi demontat și curățat ușor pentru că se află la exterior. Aveți un indicator care vă avertizează că trebuie să-l curățați, deci puteți sta relaxați. Acesta filtrează totul pentru că e dens și chiar nu vă puteți plânge: praf, alergeni, bacterii.

Samsung AR12RXWSAURNEU merită pentru că excelează la multe capitole, chiar dacă e scump consider că reprezintă o investiție bună pentru că îl veți folosi mulți ani. Acesta e perfect pentru spații de locuit datorită numeroaselor tehnologii și filtrului avansat.

Te-ar mai putea interesa