Samsung AR12RXFPEWQNEU, aparat de climatizare cu filtru 3 Care‎ Auto Clean

Samsung AR12RXFPEWQNEU e echipat cu tehnologii noi care mențin consumul constant, adică nu pornește/oprește frecvent cum era la aparatele vechi. E vorba de tehnologia Digital Inverter 8 Pole care e ceva mai specială decât cea clasică. Cu alte cuvinte, temperatura dorită se menține și aparatul crează un ambient plăcut, nu cum e la modelele convenționale.

Aparatul arată bine și dacă nu sunteți siguri de capacitatea necesară, alegeți varianta puțin mai mare. Cea de jos e recomandată pentru suprafețe de cel mult 35 mp (pentru performanțe optime). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ținând cont de filtrul special, care l-am menționat sus, acest aparat e perfect pentru spații de locuit. Pentru spații comerciale puteți folosi modele ceva mai ieftine și cu performanțe de până la 24000 BTU. Poate că ați și observat că unele branduri recomandă aparate de 12000 BTU pentru camere mari ori mai mici, deoarece nu toate aparatele se descurcă la fel de bine. Sunt pe piață chiar și aaratele de aer condiționat de 9000 BTU care pot fi folosite pentru spații mari dar acelea au prețuri piperate.

Păreri pro și contra

E echipat cu tehnologii avansate care reduc consumul de curent, protejează paratul, dar și pe voi. Aparatul are un ventilator interior care îndepărtează praful și umiditate la interior, această funcție se activează după ce opriți aparatul (previne formarea mucegaiului și a bacteriilor). Filtrul său e unul deosebit pentru că reține praful și nu-l va împrăștia prin locuință, acesta are trei caracteristici importante: anti-alergic, antibacterian și e cu auto-curățare. Performanțele se mențin indiferent de funcția de climatizare aleasă. Consumul e diferit atunci când trecem pe încălzire, însă nu va fi unul exagerat pentru că e vorba de un aparat modern cu clasă A la încălzire.

Samsung AR12RXFPEWQNEU are și un mod pentru noapte numit Good Night care e perfect pentru zilele de vară, iar nivelul de zgomot scade semnificativ pentru ca voi să puteți dormi liniștiți. Poate dezumidifica cu ușurință camera dacă aveți problem cu condensul sau aerul nu e suficient de proaspăt. Poate elimina circa 1.5 litri de apă pe oră, această valoare depinde de mărimea camerei nivelul de umiditate.

Te-ar mai putea interesa