Samsung AR12MSPXBWKNEU, AC cu Wind Free

Samsung AR12MSPXBWKNEU e un aparat de aer condiționat modern care răcorește repede fără flux direct de aer. Această caracteristică poartă numele de Wind Free. Pentru acest lucru aparatul beneficiază de 21000 de orificii.

Modelul AR12MSPXBWKNEU de la Samsung are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Vizual e un aparat care are un design minimal, iar tehnic are cea mai nouă tehnologie.

Samsung AR12MSPXBWKNEU

Pro

Poate fi controlat prin intermediul unui telefon smart deoarece are wi-fi. Pe lângă telefonul inteligent mai aveți nevoie de aplicația smart care se descarcă și instalează ușor… mai multe informații în manualul de utilizare.
Acest model e unul pentru uz casnic (rezidențial), iar din această cauză acoperă o suprafață de 35 mp. De asemenea trebuie știut că are și o capacitate de 12000 Btu care e valabilă pentru răcire cât și încălzire
Consumul energetic nu e deloc mare întrucât e vorba despre 1,06 KW la răcire și 0,94 KW la încălzire. Datorită acestor consumuri nu prea mari acest aparat are clasa de eficiență energetică A++ la răcire și A+ la încălzire.
Nu e nici zgomotos deoarece unitatea internă e una cu un nivel de zgomot care variază între 19-38 dB… în funcție de treapta de viteză aleasă. Are 5 trepte pentru ventilator. Zgomotul precizat anterior e valabil pentru unitatea interioară, iar cea exterioară are undeva la 46 dB.
Motorul e unul special care e de tip digital inverter cu o garanție de 10 ani. Mai nou toate motoarele au o garanție lungă și fac ca aparatul să aibă o fiabilitate foarte bună.
Dispune de o mulțime de moduri de funcționare precum și de funcții speciale. Acestea sunt Auto Restart, Auto Curățare, Super Silent, Night Model și altele.

Contra

Singurul dezavataj poate că ar fi faptul că nu e disponibil și pe alte culori cum ar fi gri-inox, negru sau crem.

Concluzii

AC-ul Samsung AR12MSPXBWKNEU e unul modern pentru persoanele interesate de un aparat deoc gălăgios și care să se descurce de minune la răcit precum și la încălzit.

Te-ar mai putea interesa