Samsung AR12MSFPEWQNEU, AC clasa A++ cu filtru 3 Care

Dacă ești interesat de un aparat nu prea scump care să răcească foarte bine și să aibă un filtru excelent atunci îți recomand modelul Samsung AR12MSFPEWQNEU. La unele magazine online poate că va fi disponibil sub alt cod (spre exemplu AR12MSFPEWQXEU), dar e vorba despre același produs cu Inverter și un zgomot redus la funcționare (noaptea se poate folosi modul de noapte, iar în acest fel se vor obține nivele mai reduse de zgomot).

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de top cu instalare inclusă în pachet. Pachetul de instalare e o promoție, iar valabilitatea acesteia e limitată (până pe 22.05).

Avantaje

E perfect pentru realizarea unui ambient plăcut pe o suprafață mare (45 mp) mulțumită capacității de 12000 Btu (lucru valabil pentru răcit și încălzit).
Consumul de curent nu e mare, aparatul AR12MSFPEWQNEU având clasa A++ la răcire și A+ la încălzire.
Are cele mai utile funcții necesare unui aparat AC, iar printre acestea se numără sleep mode (cunoscut ca modul de noapte), auto restart și altele.
Filtrul e unul avansat de tip Full HD care poate purifica aerul așa încât să nu creeze alergii.
Nu e un aparat gălăgios deoarece nivelul maxim de zgomot al unității interioare e de 56 dB.
Vine cu mod de funcționare Turbo pentru o răcire rapidă, iar pentru o încălzire rapidă are Fast Heating. Aceste două funcții te vor ajuta să beneficiezi de o temperatură optimă într-un timp scurt.

Dezavantaje

Nu are wi-fi, lucru care înseamnă că nu poate fi conectat într-un ansamblu smarthome. Acest neajuns are și avantajele sale întrucât te ajută să obții un cost mai mic al aparatului.

Concluzie

De final pot spune că acest aparat Samsung AR12MSFPEWQNEU e unul excelent pentru cei interesați de un aparat economic și care să nu coste prea mult. Dar, nu doar acestea sunt motivele pentru care cineva s-ar orienta înspre el, ci și faptul că e eficient la răcire și are o fiabilitate ridicată (standard are o garanție de 2 ani care poate fi mărită la 4).

Te-ar mai putea interesa