Samsung AR12MSFHBWKNEU, AC clasa A2+ cu 12000 Btu

Samsung AR12MSFHBWKNEU este un aparat AC cu o capacitate de 12000 Btu, consum energetic scăzut (are clasa A++) și cu Inverter (8 Pole).
Se adresează persoanelor care vor să răcească o capacitate de 35 m2 cu un consum de curent scăzut. Are integrate toate caracteristicile necesare unui aparat AC în anul 2017, adică mod noapte (cunoscut și ca sleep mode), auto restart, mod silențios și altele.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se prezintă bine din punct de vedere vizual, al specificațiilor și al performanțelor. Se poate vedea că e un model de culoare albă cu un display minimal.


Caracteristici

Modelul Samsung AR12MSFHBWKNEU vine cu un nivel de zgomot de 47 dB pentru unitatea externă, acest nivel de zgomot fiind unul ok. Dacă vreți să fie și mai silențios atunci are modul Super Silent precum și Night mode. Cel mai mic nivel de zgomot al aparatului e de 21 db la treapta inferioară de viteză, cei 42 dB fiind valabili pentru treapta superioară.
Eficiența energetică la răcire e bună deoarece vorbim despre clasa A++, iar la încălzire e A+.
Are mod automat de control al temperaturii așa încât să nu fie nevoie de a schimba setările continuu.

Avantaje și dezavantaje

Avantajele ar fi costul de achiziție mic, că poate răci o suprafață mare, eficiența energetică și că nu e zgomotos.
Printre dezavantaje aș enumera că nu are clasa A+++ și că nu are wireless. (Tehnologia Wi-Fi ar fi ajutat ca aparatul să fie integrat într-un ansamblu smart, adică să poată fi controlat de la distanță ori cu ajutorul unui smartphone.)

Verdict

Aparatul acesta nu doar că va oferi aer rece, ci și curat întrucât are funcția Auto Clean care rulează automat pentru a îndepărta praful și umiditatea. În acest fel aparatul rămâne curat și e prevenită înmulțirea bacteriilor și a mucegaiului.
Pe piață există multe aparate de aer condiționat, dar ar trebui să-l alegi pe acesta întrucât vine la un preț bun, are funcții și caracteristici ok, iar brandul e unul foarte bun.

Te-ar mai putea interesa