Samsung AR12HSSFAWKNEU Digital Inverter

Acest aparat de aer condiționat Samsung AR12HSSFAWKNEU Digital Inverter e un model care are o capacitate de 12000 btu, iar clasa de energie (încălzire și răcire) e de tip A++. Pe lângă aceste două caracteristici e și un model cu Smart Control, ceea ce presupune că puteți controla aparatul prin intermediul unui telefon cu Wi-Fi.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se descurcă formidabil când e vorba de răcit ori încălzit. Are și caracteristica Smart Check care presupune că aparatul dă niște coduri de eroare când ceva în neregulă.

Aparatul AC
Aparatul AC

Pe partea de specificații, lucrurile care contează sunt capacitatea mare, clasa A++, filtrul foarte capabil și mulțimea de funcții. Aș aminti funcții precum autocurățare, Smart Control, mod de noapte și altele.
Chiar dacă-i un model care se descurcă bine în multiple sarcini, zgomotul produs nu e unul mare, ci doar de 58 decibeli… acest zgomot fiind unul aferent unității interioare.
La capitolul aspect vedeți că e un model cu finisaj Crystal Gloss, iar acest lucru o să facă aparatul unul foarte aspectuos.

Lucrurile care trebuie apreciate la acest model sunt prețul nu prea mare, că are un zgomot scăzut (unitatea interioară are 58 decibeli, iar cea exterioară 62) și că nu e prea complicat de instalat. Nici utilizarea nu e prea complicată deoarece poate fi utilizat precum un aparat AC clasic, chiar dacă are implementate diferite facilități smart pentru persoane care sunt mai „în tendințe”.
Lucruri care puteau fi mai bune sunt o capacitate mai mare și dacă ar fi fost slim, adică mai subțire.

În concluzie, dacă te interesează un model care să aibă un cost moderat de achiziție și care să ai multiple facilități utile atunci acest model ar fi o recomandare din partea mea.
Poate că o să ți se pară cam scump, dar o să vezi că aparatul chiar își merită banii deoarece e cu inversor (invertor), adică acea caracteristică despre care se vorbește mai nou la aceste aparate AC și care te va ajuta să plătești mai puțin la curent.

Te-ar mai putea interesa