Samsung AR12HSFSAWKNZE Digital Inverter

Un aparat de aer condiționat performant și ieftin în același timp e acest Samsung AR12HSFSAWKNZE. Nu doar o să facă o atmosferă suportabilă în cameră, ci are și un consum mic de curent. Acesta e demonstrat de clasa A++ și de prezența inverterului digital.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care are o formă oarecum specială (mă refer la unitatea interioară). Designul acesteia e în formă de triunghi, iar acesta e așa pentru o răcire mai puternică.
Pentru a vedea mai bine cum se prezintă acest model am pus alături o poză. Din aceasta puteți vedea că nu arată deloc identic cu alte modele de la Samsung.

Aparatul
Aparatul

Modelul acesta are o capacitate de încălzire/răcire de circa 12000 btu. iar controlul acestuia poate fi realizat prin telecomandă ori un telefon inteligent (are wi-fi). Mie nu mi se pare prea util controlul prin smartphone, poate doar dacă pierdeți telecomanda.
Normal că vine cu capabilitatea de autocurățare și are diferite mecanisme anti bacteriene.
Ceva foarte interesant al aceste aparate AC noi e că au o greutate mică. De exemplu unitatea interioară e de 9,5 kilograme… e foarte ușoară în comparație cu alte modele.
Să revenim asupra formei de triunghi a aparatului. Acest design îmbunătățește performanța acestuia, iar aerul rece o să circule mai rapid.
Legat de faptul că are Digital Inverter trebuie spus că oferă o eficiență energetică mult mai mare.

Plusurile modelului acesta sunt consumul foarte mic de curent, prețul deloc mare, că e ușor de folosit și că are inverter (acest lucru nu contribuie doar la un consum mic de curent, ci și la o mai bună stabilitate a temperaturii). Probabil că și aspectul său ar fi un plus deoarece arată foarte bine, având un finisaj Crystal Gloss precum la acele automobile premium.
Nu știu dacă e un plus ori un minus dar aparatul are și o facilitate de depanare ușoară.

Deci, dacă ai un buget mediu pentru a cumpăra un aer condiționat decent atunci acest model cred că ar fi o soluție optimă și alternativă la Jungfrau-F care costă ceva mai mult.

Te-ar mai putea interesa