Samsung AR12HSFNCWKNZE, aparat de aer condiționat

Aparatul de aer condiționat Samsung AR12HSFNCWKNZE e unul recent introdus pe piață și care are performanțe mari – 12000 BTU. Consumul nu e mare pentru cât poate să răcească iar fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială deoarece are tehnologie Inverter. Odată ce alegeți un astfel de aparat, veți primi alături și unitatea externă. La instalare, e bine să apelați la o firmă autorizată și să alegeți o cameră potrivită ca și dimensiune. Cu alte cuvinte, capacitatea sa sugerează cam cât poate să facă față. Pentru încăperi foarte mari vă recomand două aparate (chiar și capacitate de 9000 BTU fiecare). Acest model poate fi pus într-o sufragerie ori pentru parter (dacă e vorba de o casă cu mansardă mai mică).

Merită să faceți o astfel de investiție în special că e oferit de un brand foarte bun și performanțele sale sunt peste medie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Capacitatea sa e de 11942 BTU care e pentru răcire doar cea pentru încălzire e mai mare, dar și consumul crește. Atât la răcire cât și la încălzire are aceeași clasa A+, deci consumul e corespunzător. Filtrul său e de tip triplu (3 Care) pentru o filtrare mai bună.

E dotat cu Inventer iar în pachet e inclus și o telecomandă. Pe partea de funcții are: ventilare, încălzire, dezumidificare și auto restart. Are și funcții speciale ca: control automat al direcției aerului, control al fluxului de aer, briză naturală, HD60, anti+alergic, strat antibacterian, temporizator, semnal sonor oprit/pornit, repornire automată, schimbare automată, diferite moduri (somn ușor, automat și silențios) și altele. Deci are cam tot ce vă puteți dori.

Plusuri: toate acele funcții speciale, fiabilitatea, capacitatea de răcire, designul și filtrare excelentă.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Samsung AR12HSFNCWKNZE poate fi o alegere inteligentă dacă nu aveți alte preferințe și nu veți avea nevoie de altul. Pentru acasă, un astfel de aparat e suficient și vă poate răci jumătate din casă (depinde de poziționare și cât de mare e locuința voastră). Pentru un apartament prea a fi suficient și e bine să-l puneți în centru. Îl puteți lua chiar și pentru propria voastră afacere (restaurant cofetărie etc).

Lasă un comentariu