Samsung AR12HSFNCWKN, AC cu inverter

Samsung AR12HSFNCWKN e un aparat de aer condiționat modern care are 12000 btu pe partea de încălzire și răcire. Fiind dotat cu inverter înseamnă că o să aibă un consum mic de curent și că respectă normele CE. Nici nu face prea mult zgomot pentru că unitate interioară are un nivel de zgomot de 19/37 decibeli… în funcție de treapta pe care e setat aparatul.

E disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar instalarea nu e inclusă în preț. De aceea vă recomand un serviciu de instalare în 2-5 zile.
Din imaginea postată alături puteți vedea unitatea interioară care e pe alb și care are un design specific Samsung.

Unitatea interioară
Unitatea interioară

E vorba despre un model monosplit cu o clasă de răcire/încălzire de tip A+. Acest aparat vine cu o mulțime de funcții standard, dar și speciale (anti bacterii, anti alergii etc).
Montarea nu e deloc complicată deoarece unitățile au greutăți reduse, însă instalarea trebuie realizată de cineva autorizat de aici.

Printre avantajele de acest model sunt răcirea rapidă, silențiozitatea și că nu are un consum prea mare de curent. Sunt multe lucruri bune de spus de spre acest model și o să vedeți că își merită banii deoarece nu e un model Samsung cu o grămadă de funcții utile incorporate.
Poate că aș putea spune că un minus ar fi că nu are instalarea inclusă în pachet, dar acesta e un lucru normal la toate modelele.

Deci, dacă vrei un aparat bun și eficient atunci ar trebui să te orientezi înspre acesta. Cei care vor un aer curat vor aprecia filtrul la acest model deoarece e foarte diferit în comparație cu filtrele convenționale. Filtrele normale sunt greu de accesat, dar filtrul Easy Filter se află poziționat la exterior. Astfel, poate fi accesat ușor, curățat și repus unde îi e locul. Are până și un strat anti bacterian care filtrează praful și diferiți agenți periculoși. Acest lucru a post testat de diferite laboratoare din Japonia și Coreea.

Te-ar mai putea interesa