Samsung AR12FSFTKWQXZE, aparat clasa A+

Poate că te-ai întrebat dacă există aparate de aer condiționat care au consum zero în stand-by, iar răspunsul e Samsung AR12FSFTKWQXZE. Se pare că în sfârșit au reușit să facă un aparat care să aibă un consum pe gustul celora care sunt foarte grijulii. De aceea acest model se adresează persoanelor cu grija banilor dar care vor și un aparat foarte eficient la răcirea camerei.
Vine din generația 2014, dar nu trebuie să vă îngrijorați deoarece e la zi având chiar și inverter (inversor) pentru un consum redus de energie.

Vine cu un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești primim un aparat de la un brand renumit. Recomand să cumpărați și serviciul de instalare aparate de aer condiționat Samsung așa încât să nu aveți parte de stres.
Am pus și o poză cu unitate interioară așa încât să vă faceți o părere despre cum arată.

Aparatul AC
Aparatul AC

Dacă aspiratoarele au filtru Hepa, și Aparatele AC au ceva de genul. Modelul acesta e dotat cu filtru HD așa încât aerul e cu până la 60% mai curat în comparație cu cel al modelelor care au filtru normal.
Clasa de energie e A+ în cazul răcirii, dar și a încălzirii. Deci, numai de bine la ambele capitole.

Atuurile ar fi numărul mare de funcții (are și mod de noapte așa încât să poți dormi liniștit), prețul nu prea mare și modurile de funcționare (silențios, turbo etc).
Minusurile nu are deoarece chiar e un aparat foarte bun. Poate că unele persoane ar menționa că nu are Smart Control, dar acest lucru nu mi se pare prea util deoarece tot mai ușor e să controlezi aparatul prin telecomandă decât prin telefon.

Deci, pentru cei care vor doar un AC de la o firmă brand cred că acest model e unul foarte bun.
Eu recomand să-l cumpărați de pe internet, iar dacă îl cumpărați de la magazin pentru a fi siguri că ajungeți să îl cumpărați înainte de a se epuiza stocul recomand să faceți o rezervare online (lucru posibil la magazinele cunoscute).

Te-ar mai putea interesa