Samsung AR09RXWSAURNEU, AC Triangle clasa A++ cu Wi-Fi

Samsung AR09RXWSAURNEU e un aparat de aer condiţionat cu design triunghi (Triangle) pentru suprafeţe de circa 25mp. Acest lucru e unul posibil deoarece are o capacitate de 9000 Btu.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine din punct de vedere estetic şi funcţional. Puteţi observa că e un aparat alb fără panou de comandă vizibil.


Păreri pro şi contra

Modelul Samsung AR09RXWSAURNEU e unul cu un design triunghiular pentru a avea performanţe mai bune. În acest sens aerul rece circulă mai repede.
Eficienţa energetică A++ e dată în principal de invertor care reduce consumul energetic până la 50 procente. Consumul energetic la răcire e de 2,7 kW.
Filtrele sunt unele ok, mai exact are filtru Easy Fileter pentru praf, bacterii şi alţi alergeni. Comparativ cu alte filtre acesta se află la exterior, iar din această cauză e mai uşor de curăţat/demontat.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul deloc crescut, dar e direct proporţional cu treapta ventilatorului. Nivelul minim e de 19 decibeli, iar cel mediu de 37. Eu zic că nu e deloc mult.
Nişte funcţii foarte populare de care beneficiază şi acest model ar fi Auto Restart, Good Sleep (mod pentru noapte) şi Quiet (funcţionare silenţioasă).
Am putea spune despre acest model că un aparat all in one deoarece are funcţia de răcire, încălzire şi dezumidificare printre altele.
E un aparat smart, putând fi controlat prin intermediul unui telefon în cazul în care nu aveţi la îndemână telecomanda.
Din păcate aparatul nu are kit de instalare inclus, dar acesta intră în costul montajului.

Modelul de faţă vine cu o fiabilitate excelentă dată de garanţia de 2 ani şi de piesele de calitate utilizate.
Dacă doriţi mai multă garanţie atunci aceasta poate fi extinsă până la 3-4 ani.
Probabil că întrebaţi cu ce se evidenţiază acest model faţă de altele de 9000 Btu, iar răspunsul ar fi că e un produs mai finisat şi cu funcţii utile care pot fi uşor utilizate de oricine.

Te-ar mai putea interesa