Samsung AR09RXFPEWQNEU, aparat de aer condiționat seria Maldives

Modelul Samsung AR09RXFPEWQNEU din cunoscuta serie Maldives are un design diferit față de restul, dar și un preț foarte bun pentru ce veți primi. Cea mai bună serie, în opinia mea, e cea Triangle datorită designului care îmbunătățește performanțele (trece un debit mai mare prin fantele). Oricum, discutăm de un buget mult mai mare și cred că aveți o limită stabilită. Brandul e foarte important atunci când nu vă pricepeți la aparate, deoarece un brand experimentat oferă produse fiabile.

Acest brand nu oferă acel kit de instalare, dar și așa prețul său e undeva la 100 de lei. Montajul e o altă poste și poate fi ales împreună cu acest aparat nou, iar dacă nu sunteți siguri puteți opta pentru varianta de 12000 BTU. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Samsung AR12RXFPEWQNEU

Îl recomand să încălziți camera parțial cu acest aparat până ce se va încălzi pardoseala ori caloriferele. E perfect atunci când veniți târziu de la lucru sau dimineața devreme. Tehnologia Inverter nu lipsește și e chiar mai avansată decât la late variante. Funcțiile de climatizare sunt următoare: răcire, încălzire, ventilație, dezumiduficare. La acestea se adaugă și următoarele: Auto Restart, Auto-curățare, 2 Step Cooling, Good Sleep, Comfort Cool și Quiet. Aceste sunt tehnologii și moduri interesante care vă fac viața mai ușoară și pot fi alese în funcție de momentul zilei.

Păreri pro și contra

Poate răci o sufragerie într-un timp foarte scurt, dacă țineți puțin gemul deschis ca să scoată aerul cald, iar apoi îl închideți. Același lucru pot spune și pe partea de încălzire doar că consumul de energie e diferit. Clasele de eficiență sunt foarte bune la noile generații, de aceea prin programul rabla puteți economisi o sumă frumoasă, care poate reprezenta serviciul de montaj. Capacitatea de 9000 BTU e satisfăcătoare pentru o cameră și nu aveți nevoie de 12000 BTU ori mai mult.

Samsung AR09RXFPEWQNEU e unul dintre numeroasele aparate care pot fi alese pentru o cameră, iar capacitatea joacă un rol important atunci când vreți să obțineți rezultatul dorit mult mia rapid. Dezumidificarea la acest model e de 1 litru pe oră și ține cont de câțiva factori: nivel de umiditate, mărime cameră etc.

Te-ar mai putea interesa