Samsung AR09MSFHBWKNEU, AC clasa A++ cu filtru avansat

Samsung AR09MSFHBWKNEU/AR09MSFHBWKXEU e un aparat de aer condiționat modern capabil să răcească o suprafață de până la 36 mp întrucât are 9000 Btu.
Se recomandă utilizarea acestui aparat pentru uz rezidențial, adică pentru acasă întrucât capacitatea nu e prea mare (9000 Btu).

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat eficient din toate punctele de vedere. La un moment dat exista și o promoție cu instalare gratuită a produsului și poate că prindeți oferta.

Samsung AR09MSFHBWKNEU

Specificații

Modelul Samsung AR09MSFHBWKNEU e unul cu o capacitate de 9000 Btu și cu o eficiență energetică sporită A++ la răcire și A+ la încălzire.
Filtrul e unul foarte avansat de tip Full HD 60 așa încât aerul să fie cât mai curat posibil. Acest filtru e unul de tip 3-Care așa încât aerul furnizat să nu provoace alergii ori alte lucruri de genul.
Vine cu multiple moduri de funcționare care le întâlnim și la alte modele din 2017, iar acestea sunt silent, sleep mode, turbo, auto restart și altele.

Avantaje și dezavantaje

Printre avantajele acestui model se numără că nu e gălăgios (56 decibeli nivelul de zgomot mediu al unității interne), că are inverter (acesta face ca aparatul să aibă un consum de curent redus prin faptul că are compresor care funcționează variabil), fiabilitatea crescută și că poate răci o suprafață mare (între 26 și 34 mp).
Singurul dezavantaj e că nu are inclus kit-ul de instalare, dar poate prindeți oferta cu instalare gratuită.

Concluzii

Pentru cei interesați să aibă aer plăcut în apartament recomand modelul de față întrucât nu are un preț prea mare și vine de la un brand serios. Vara poate răci la cât doriți, iar pe timp de iarnă poate încălzi. Deci, e bun aparat foarte bun în orice anotimp.
Fiabilitatea e dată de garanția bună și de faptul că Samsung face aparate AC foarte bune.
În cazul în care doriți ceva cu o capacitate mai mare v-aș recomanda un model cu 12000 btu precum acesta. Poate răci o suprafață de până în 45 mp, fiind numai bun pentru un apartament mai mare (cu 2 camere, de exemplu).

Te-ar mai putea interesa