Samsung AR09HSSFAWKNEU Digital Inverter

Samsung AR09HSSFAWKNEU Digital Inverter e un aparat de aer condiționat din anul 2014 care se remarcă prin facilitățile smart și consumul foarte mic de curent (dovedit de clasa A+++ de eficiență energetică). Poate că cea mai utilă caracteristică ar fi inversorul deoarece acesta asigură o stabilitate ridicată (mă refer la temperatură) și un consum minim. Inversorul (cunoscut și ca invertor) e o cerință a CE și de aceea ar fi bine să vă luați doar modele AC noi deoarece acestea sigur au această caracteristică.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri. Designul sau mai bine spus forma e una foarte interesantă deoarece e în formă de triunghi. Acest lucru poate fi văzut și din imaginea de alături.

Aparatul AC
Aparatul AC

Modelul acesta având Smart Wi-Fi înseamnă că poate fi controlat de oriunde prin intermediul unui telefon inteligent care are o aplicație specifică (disponibilă pentru telefoane Android și iPhone).
Normal că are o capacitate mare de răcire, dar și de încălzire, adică de 9000 btu… cu aproximație. Cel mai bine se descurcă la răcire deoarece are clasa A+++, iar la încălzire are clasa A++.
Nu produce prea mult zgomot deoarece unitatea interioară are un nivel de zgomot de 56 decibeli… nivel dependent și de ce treaptă e aleasă și de alte lucruri.

Plusurile acestui model ar fi consumul nu prea mare de curent, cele 4 trepte ale ventilatorului (o treaptă superioară face mai mult zgomot) și utilizarea sa foarte eficientă (la acest lucru contribuie și Smart Control). Vine și cu o metodă de depanare ușoară, dar nu știu la ce v-ar ajuta acest lucru.
Printre minusuri aș menționa că ar fi stricat dacă ar fi avut o silențiozitate și mai bună.

Concluzia mea legată de acest aparat e că este foarte bun deoarece vine de la un brand de încredere, are un cost de achiziție nu prea mare, dispune de multe funcții (ventilare, are mod de noapte, mod silențios) și poate fi controlat prin intermediul unui telefon inteligent care are instalată aplicația aferentă.

Te-ar mai putea interesa