Samsung AR09HSFSBWKNZE Digital Inverter

După cum știți, Samsung a lansat noua gamă de AC din 2014, iar printre acestea se numără Samsung AR09HSFSBWKNZE care-i un model cu Digital Inverter. Vine cu 9000 BTU care e o capacitate rezonabilă pentru a răci o cameră nu prea mare. Poate că te întrebi cu ce vine mai deosebit față de generațiile anterioare, iar răspunsul ar fi că are o greutate inferioară și că se descurcă mai bine pe partea de răcire.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Aș recomanda să achiziționați și un talon instalare standard aer conditionat 9-12.000 BTU așa încât să nu vă stresați să căutați diferite persoane autorizate.
Alături am pus și o imagine pentru a vedea cum arată. Se poate vedea că aparatul arată oarecum triunghiular, iar acest lucru se datorează în principal faptului că a fost realizat așa pentru o mai bună performanță.

Aparatul
Aparatul

Specificațiile acestui model sunt foarte bune, având capacități foarte bune pe partea de răcire și încălzire. Iar, existența inverterului înseamnă că aparatul corespunde normelor CE și că are un consum foarte mic de curent. Inverterul nu e doar pentru consum de curent redus, ci și pentru o temperatură mai stabilă. Pe partea de funcții are multe lucruri care trebuie apreciate, inclusiv mod de noapte așa încât să poți dormi liniștit.
Pe partea de control vine cu o telecomandă dar are și Smart Control, adică poți controla AC-ul prin wi-fi cu un smartphone.

Plusurile acestui model ar fi că unitatea interioară nu-i prea mare, că nu face prea mult zgomot (54 decibeli e nivelul de zgomot al unității interioare, dar acest nivel de zgomot depinde foarte mult și de treapta de viteză aleasă).
Nu e un minus, dar eu nu înțeleg la ce te-ar ajuta că poate fi controlat cu telefonul.

Deci, dacă vrei să ai o vară plăcută atunci ar fi bine să te orientezi înspre un aparat premium precum acesta. Normal că poți să-l folosești și pe timp de iarnă pentru a încălzi aerul. Astfel, acest aparat o să-ți facă verile și iernile mai plăcute.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung AR09HSFSBWKNZE Digital Inverter”

  1. ajuta foarte mult ca poate fi controlata cu telefonul 😉
    de exemplu iarna ii pot da drumul cu 30 min-1 ora inainte sa ajung acasa daca vreau sa am incaperea incalzite, la fel si vara daca vreau sa am o temperatura buna inainte sa ajung acasa…etc..deci ajuta 😉

Comentariile sunt închise.