Samsung AR09FSFTKWQXZE, aer clasa A+

Samsung AR09FSFTKWQXZE e un aparat de aer condiționat care se adresează celora care vor să răcească o cameră mai mică deoarece are o capacitate de 9000 btu. Aparatul e foarte util vara dar și iarna deoarece are și capacitatea de a încălzi aerul… având clasa A+ în ambele cazuri.

Aparatul AC are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe lângă achiziția acestui aparat trebuie să luați și un serviciu de instalare aparate de aer condiționat.
Alături am pus o poză pentru a vedea cum arată acest model. Puteți vedea că nu arată mult diferit față de alte aparate AC, însă se evidențiază cu o unitate interioară mai ușoară și cu alte facilități utile.

Aparatul
Aparatul

Principalele lucruri care o să le apreciezi la acest model sunt capacitatea relativ bună de răcire pentru suprafețe nu prea mari, consumul foarte scăzut de curent (în mod de veghe – standby – are un consum zero de curent) și filtrul HD care asigură că aerul evacuat e unul curat.
Legat de capacitatea de 9000 btu trebuie spus că aceasta e una valabilă pentru răcire, dar și încălzire. Deci, puteți utiliza aparatul iarna și în egală măsură vara.
Normal că are și inverter (inversor) aș încât consumul de curent să fie mult diminuat, iar tu să economisești bani pe timpul utilizării.

Atuurile sunt menționate mai sus, dar aș mai adăuga silențiozitatea (acest lucru depinde și de treapta de viteză aleasă) și existența modului de noapte, adică sleep mode.
Minusuri nu are, dar nu vine cu kit de instalare cum e cazul la modele noname.

În rest, pot să spun despre acest model că e unul foarte bun, adresându-se celora care vor să facă o investiție profitabilă de durată. La modelele de la branduri necunoscute dai o sumă mică de bani pe aparat, dar nu ai certitudinea că o să te țină mult, pe când în cazul acestui Samsung cumperi ceva de calitate.

Mai mult ca sigur că acest model o să fie unul dintre cele mai vândute aparte AC și de aceea ar fi bine să comanzi din timp aparatul, iar dacă vrei să-l cumperi din magazin atunci ar trebui să faci o rezervare online. 😉

Te-ar mai putea interesa