Samsung Ar09fsftkwqn, AC clasa A+

Actualizare: Ar09fsftkwqn vine acum la pachet cu instalare aer conditionat in 5 zile.

Oferta a expirat. Actualizare 14.05.2013: Nu a durat mult, iar Samsung Ar09fsftkwqn are acum o reducere de 200 de lei, costând 2099 lei. Această reducere a căzut numai bine deoarece căldura de afară e tot mai deranjantă, iar dacă ești inspirat atunci reducerea poți să o investești în serviciul de instalare aer condiționat în 5 zile.

Articolul din 8.05.2013:
Samsung Ar09fsftkwqn e acum la ofertă deoarece costă 2199 lei (reducere de 100 lei) dacă folosești codul 9000BTU, această ofertă fiind valabilă în perioada 8-9.05.2013. În mod normal vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e prea mare, dar de ce să nu profiți de ofertă în cazul în care ai nevoie de un aparat AC.
Dacă oferta nu ți se pare prea bună sau ai un buget redus atunci mai sunt disponibile Vortex Vac-a09a1 care are un preț de 999 lei (reducere 100 lei de la 1099 lei) și Samsung Aq09tsbncee care are o reducere de 50 lei.

Aspect

Puteți vedea că are un aspecta caracteristic Samsung, fiind un model pe alb. E destul de compact, lucru pentru care e destul de ușor de instalat. Că tot am menționat instalarea atunci trebuie neaparat să vă recomand și un serviciu de instalare aer condiționat în 5 zile.

Unitatea interioară
Unitatea interioară

Caracteristici tehnice

Modelul Ar09fsftkwqn are o capacitate de 9000BTU/h, dar nu trebuie să vă faceți griji prea mari cu referire la consumul de curent deoarece clasa de eficiență energetică e A+. E numai bun pentru încăperi care au 30-45 metrii cubi, deci camere medii ca mărime.

Păreri pro şi contra

Pro: zgomotul nu e prea mare fiind de circa 60 dB; raportul dintre preț și calitate e unul ok; beneficiază de funcția Smart Inverter, dar și de alte funcții utile; are buton pentru sleep mode; telecomanda e una ușor de folosit.
Contra: nimic.

Concluzie

Afară e o căldură insuportabilă și ar fi bine ca înăuntru să nu fie la fel, iar acest lucru e posibil cu ajutorul uni astfel de aparat. E un model normal cu funcții utile care e ușor de folosit de oricine deoarece are chiar și telecomandă care te ajută să-l reglezi fără să te deranjezi.

Te-ar mai putea interesa