Samsung AQ24TSBNCEE

Aparatul de aer condiționat Samsung AQ24TSBNCEE din seria Boracay și e la fel de performant cât două modele împreună. Spun asta deoarece capacitate de răcire e de 24000 btu și deci se adresează celor care vor un model pentru încăperi mari. Alte caracteristici speciale ale acestui aparat sunt: filtru antibacterian – Full HD 80, funcție de auto-curățare, consum scăzut chiar dacă nu are Inverter și funcția Turbo. Denumirea acelui filtru sugerează faptul că e unul dens și va filtra aerul cu o eficiență de 80%. Filtrul se poate curăța simplu doar cu apă și e destul de ușor de întreținut. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Boracay e seria premium a acestui producător și oferă doar modele performante, eficiente și fiabile. Designul e același pentru acesta modele și s-ar putea ca modele viitoare să difere puțin la acest capitol.

Așa arată unitate interioară
Așa arată unitate interioară

Specificații tehnice

Mai precis, capacitate de răcire e undeva la 23205 btu iar cea de încălzire e la 23888 btu. Deci poate fi folosit și pe parcursul anotimpului rece în caz că nu aveți încălzire pe hol sau în încăpere. Casa de eficiență energetică e C și o consider bună deoarece are capacități de încălzire și răcire mult peste medie (cât două aparate). Filtrul cu care vine acesta are o protecție antibacteriană și e numit FullHD 80. Ventilatorul poate fi setat după preferință – 4 trepte. Pentru un control mai bun, e însoțit de o telecomandă și e normal să fie așa.

La capitolul funcționalitate stă foarte bine: ventilare, încălzire, hotstart, dezumidificare, sleep, auto etc. Are mai multe funcții decât aparatele obișnuite și sunt importante deoarece nu toate funcțiile au un consum similar de energie (modelul sleep are un consum redus). Dacă nu ați știut, alături de acesta veți primi și unitatea exterioară. Am observat lipsa ecranului LCD care e prezent pe multe modele și care e util pentru a supraveghea mai bine acest aparat.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: performanțe mari pentru o locuință sau încăpere mare, numai e nevoie de două parate deoarece se descurcă decent, funcție Turbo, filtru eficient și design plăcut.

Minusuri: lipsa ecranului LCD.

Concluzie

Acest Samsung AQ24TSBNCEE e un aparat al acestui producător care trebuie luat în considerare deoarece e o investiție bună pe viitor deoarece consumul e redus. Bineînțeles în comparați cu cel oferit de două aparate de 12000 btu, de aceea clasa C e suficientă. jos puteți viziona o prezentare a acestei serii și a câtorva modele:

Te-ar mai putea interesa