Samsung Add Wash WW90K5410UX/LE, mașină de spălat rufe capacitate 9 kg

Mașina de spălat rufe Samsung Add Wash WW90K5410UX/LE e cea mai mare soluție oferită de acest brand dar poate că nici nu aveți nevoie de mai mult. Până la urmă vă doriți un model care să înlocuiască pe cel vechi, deci nu ați vrea să ocupe mult mai mult spațiu. Nu e un model clasic, ci e unul care oferă posibilitatea introducerii rufelor chiar și după ce ați ponit programul de spălare (se vede ușa suplimentară din poza de jos). Există și variante mai accesibile dar care nu oferă așa de multe tehnologii și au un design ceva mai simplă (tinde spre clasic).

Poza de jos e cu cea mai mare variantă oferită de acest brand – capacitate de 12 kg. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea de 9 kg e cea maximă deoarece anumite programe suportă o cantitate inferioară pentru un tratament mai diferit (anumite țesături au nevoie de un program mai special). Rufele beneficiază de un tratament special cu ajutorul tehnologiei Eco Bubble, astfel detergentul e mai bine dizolvat și acesta pătrunde mai bine în țesătură.

Clasa de eficiență energetică A+++ se datorează motorului și chiar nu aveți ce să-i reproșați. Chiar dacă dați mai mult pe acesta, în câțiva ani vă veți recupera banii.

Păreri pro și contra

O astfel de serie oferă posibilitatea de a diagnostica aparatul cu Smart Check și nu aveți nevoie de tehnologie NFC cum am văzut la LG, ci doar de WiFi. E mai bine prin WiFi deoarece distanța de la care puteți verifica mașina e mai mare. Motorul său e unul fiabil de aceea vine și cu o garanție de 10 ani și nu e unul oarecare – Digital Inverter. Astfel de motoare sunt mai des întâlnite la aparatele electrocasnice deoarece oferă un consum mai redus de energie și sunt silențioase.

Doar acest brand oferă caracteristică Add Wash, deci nu vrea aveți din ce să alegeți doar că pot fi și serii pentru cei cu un buget mai limitat. Samsung WW90K5410UX/LE se adresează celor care vor ceva mai mult decât o mașină de spălat, iar dotările speciale le-am menționat mai sus ca fiind plusuri pentru acest tip de aparat.

Te-ar mai putea interesa