Samsung Add-Wash WW90K44305W/LE, mașină de spăla haine performantă

Samsung Add-Wash WW90K44305W/LE face parte dintr-o serie destul de practică adică puteți da pauză programului de spălare pentru a introduce rufe suplimentare (cum se vede în prezentarea de la final). Arată destul de bine iar finisajele pe negru și argintiu scot mai bine în evidență anumite dotări și chiar dau un plus de eleganță aparatului. Poate fi pus oriunde deoarece nu e chiar atât de mare, dar există variante cu adâncime și mai mică.

Sunt destul de multe astfel de modele și fiecare oferă alte performanțe, totuși, e bine să optați pentru un model cât mai performant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt destul de multe mașini ca și aceasta, doar că aceasta nu costă mult pentru ce oferă. Are un panou de control cu tehnologie LED și se vede destul de ușor această dotare (doar scrisul e iluminat). Panourile cu LCD au un afișaj complet iluminat și sunt afișate mai multe informații, dar nu cred că vă sunt mai de folos.

Cu siguranță, optați pentru acest model deoarece are o centrifugare de 1400 RPM, o capacitate de 9 kg și clasă energetică A+++. Puteți viziona destule informații despre program (timp rămas, status) sau chiar ce centrifugarea e aleasă pentru acel program. Poate fi pusă chiar și sub blat, deoarece are o adâncime de 55 cm. În general, mobilierul are o adâncime de circa 60 cm, deci mașina trebuie să fie puțin mai depărtate de perete și chiar ieșită pentru a putea ajunge cu ușurință la butoane.

Păreri pro și contra

Arată destul de bine pentru acest buget, iar performanțele sunt impresionante. Arată foarte bine cu acea ușă neagră, iar funcția AddWash e foarte utilă. Dacă nu aveți timp pentru ea, puteți seta să pornească mai târziu programul. E destul de silențioasă în timpul spălării, deci nu va deranja dacă o puneți chiar și pe un hol.

Samsung WW90K44305W/LE poate să spele cam orice tip de țesătură în special că suportă o cantitate mare de rufe și are o centrifugare superioară. Pentru cei care nu înțeleg acea funcție de adăugare ulterioară a rufelor, am pus o prezentare scurtă.

Lasă un comentariu