Samsung Add Wash WW80K5210VX/LE, mașină slim de 8kg

Samsung Add Wash WW80K5210VX/LE e o mașină de spălat rufe modernă care include o multitudine de funcții și caracteristici utile printre care aș aminti Add Wash, Eco Bubble și clasa A+++.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat avansat cu un panou de comandă modern. Din imaginea de alături vă puteți face o părere despre cum se prezintă acest model din punct de vedere vizual. Puteți vedea că e un model premium de culoare gri cu un panou digital de dimensiuni mari pentru ca totul să poată fi citit ușor.


Caracteristici

Modelul WW80K5210VX/LE e unul slim cu o capacitate de încărcare de 8 kilograme și 1200 rotații. Această capacitate e una suficientă pentru cineva interesat în a spăla o cantitate de până în 7-8 kg pentru 4-6 persoane.
E slim/compact întrucât are dimensiunile 45x60x85 cm (axlxî cm), iar acest fel va putea fi poziționată unde dorim.
Capacitatea de 8kg o face perfectă pentru o familie cu 4 sau mai mulți membri.
Pentru orice țesătură există program special, și în acest fel avem 14 programe. Mulțumită acestora toate rufele vor putea fi spălate așa încât țesăturile să fie noi cât mai mult timp.

Avantaje

Modelul acesta oferă posibilitatea ca dvs. să adăugați rufe chiar dacă spălarea a început. Facilitatea care permite adăugarea de rufe se numeștel Add Wash.
Consumul de curent e unul foarte mic, fiind vorba despre clasa A+++ de eficiență energetică. Acest consum se datorează motorului inverter și spălării optimizate.
Ar trebui să menționez și dezavantaje, adică un cost puțin piperat. Dar, trebuie să subliniem faptul că aparatul are multe facilități și un volum mare.

Concluzii

Modelul de față e unul eficient din toate punctele de vedere, iar rufele vor fi spălate foarte bine. Fiabilitatea e una foarte bună, garanția aparatului fiind de 2 ani. Din păcate nu e oferită standard o garanție de 5 ani precum la alte modele, dar se poate extinde garanția cu câțiva ani… contra cost.
Aspectiv se prezintă foarte bine, fiind un model de culoare gri, iar panoul de comandă digital e cireașa de pe tort.

Te-ar mai putea interesa