Samsung Add Wash WW80K44305X/LE, mașină de spălat cu Smart Check

Mașina de spălat rufe Samsung Add Wash WW80K44305X/LE e un model inteligent datorită funcție Smart Check, adică puteți diagnostica aparatul cu ajutorul aplicației instalate pe un smartphone (nu are nevoie de conectivitate NFC, ci doar de WiFi). Această serie se adresează celor care vor un aparat diferit, mai special. Chiar dacă ați uitat să încărcați anumite rufe, puteți să o faceți acum cu ajutorul caracteristicii Add Wash. E o ușă specială de dimensiuni reduse, care poate fi văzută în poza de jos.

Aceasta e doar modelul cu 8 kg încărcare, dar pot fi variante chiar și cu capacitate de încărcare mai mare (până în 18 kg). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un consum redus de resurse pentru caracteristicile tehnice ale acestui aparat. Mă refer la faptul că are o capacitate maximă de încărcare de 8 kg, clasă de eficiență energetică A+++ și centrifugare de 1400 RPM. Are cel mai avansat motor de pe piață – Digital Inverter, care reduce zgomotul și consumul de energie deoarece are o construcție mai fiabilă. Chiar și cu aceste performanțe și tehnologii, adâncimea aparatului e de numai 55 cm.

Ca și funcții speciale, acest aparat are programare întârziată, curățare tambur eco și blocare acces interfață. Cu siguranță, nu e singurul model din această serie și sunt pe piață chiar și variante fără Add Wash, dacă aveți un buget mai mic. Poate că vă sunt utile doar restul tehnologiilor și poate vreți să optați pentru încă un ajutor – uscător de rufe.

Păreri pro și contra

Programele de spălare sunt foarte importante atunci când vreți să spălați o anumită țesătură și vreți cele mai bune rezultate. Arată foarte bine pentru că s-a pus accent pe finisaje premium – inox/negru, dar și controlul digital e destul de important. Un panou de control avansat arată mai bine și e mai ușor de folosit și veți găsi cu ușurință opțiunile sau funcțiile dorite.

Merită să consultați manualul de instrucțiuni pentru informații suplimentare, în calcul în care nu ați avut un model din această serie. Samsung Add Wash WW80K44305X/LE e un aparat de ultimă generație.

Te-ar mai putea interesa