Samsung 85HU7500, TV Smart UE85HU7500 214cm

Televizorul LED Samsung 85HU7500 e un model Smart cu diagonală de 85 de inci, imagine 4K, tehnologii de interacțiuni, rată de refresh de 1000 Hz, tehnologie wireless etc. Se poate observa din clipul de jos dar și din imaginea postată de mine că e un televizor deosebit. Chiar dacă nu are un suport prea diferit față de alte televizoare, aș fi apreciat un altfel de stand. Am văzut la serii ceva mai avansate standuri ceva mai unice și cu finisaj pe argintiu, dar asta nu prea contează deoarece îl puteți pune pe perete cu un kit corespunzător.

Prețul acestui televizor poate fi cam mare pentru cât aveți alocat, dar există și modele ceva mai mici din această serie (65 de inci, e un exemplu). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Pe partea de imagine are iluminare LED, tehnologie de conversie a imaginii 2D->3D, 1000 Hz și multe altele. Chiar și la capitolul sunet impresionează cu acel sistem audio integrat. Are multe porturi și e normal să fie așa deoarece e un model cu funcții Smart. Bineînțeles, accesoriile incluse sunt foarte bune: ochelari 3D, telecomandă simplă dar și una specială. Televizoarele cu imagine 4K sunt la modă la ora actuală și e numită și imagine Ultra HD. Nu cred că o să mai apară televizoare mult mai diferite sau mai bune decât acesta, totuși veți face o alegere bună.

Caracteristicile speciale ale unui televizor așa de performant sunt: senzorul Eco, Anynet+, MHL, WiFi Direct, teletext, mod jocuri, Skype Ready (deci are nevoie de o cameră web). PiP etc.

Plusuri: are funcție MHL, două tunere, arată bine, imagine 4K, tehnologie 3D, funcții Smart, playerul integrat suportă subtitrări etc.
Minusuri: poate că prețul.

Samsung 85HU7500 e o alegere foarte bună dacă aveți o sufragerie mare ori o cameră generoasă și vă doriți un gadget performant care să iasă ușor în evidență. Mie nu mi se pare prea scump dacă iau în considerare faptul că imaginea acestuia e precum cea a 4 televizoare FullHD. Jos am pus un clip cu un model ceva mai mic dar dotările speciale și caracteristicile tehnice sunt aceleași.

Te-ar mai putea interesa