Samsung 82MU7002, cel mai mare televizor Smart 4K

Televizorul Smart Samsung 82MU7002 e cel mai mare model LED 4K de la acest brand și face parte din seria 7. După cum ați observat această serie e una destul de populară pentru că oferă tehnologii foarte avansate care îmbunătățesc experiența de vizionare. De aceea, unii utilizatori optează pentru model mai scumpe cum e cel de jos. Bineînțeles, nu toți își permit un model de 208 cm, de aceea există și variante mult mai mici (123 – 189 cm) cu aproape aceleași dotări. Sunt ceva diferențe chiar dacă e vorba de aceeași serie și mi se pare normal să fie așa, motiv pentru care indicator de calitate a imaginii e mai bun la acesta – PQI 2300.

Pentru a fi montat pe perete, are nevoie de un suport de perete ceva mai mare – VESA 400 cu 400. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta îl puteți conecta la consola pentru jocuri în special dacă aveți una care poate rula jocuri la rezoluție 4K. Dacă nu aveți încă o astfel de consolă, cred că ar fi cazul să vă luați una deoarece e mult mia accesibilă decât un desktop.

Sistemul audio e mai performant decât la alte serii, dar tot vă recomand un soundbar pentru o sonorizare mai puternică. Nu trebuie să uităm că vine cu Tizen, care e un sistem de operare foarte reușit și care o să vă placă.

Păreri pro și contra

Toate acele tehnologii sunt principalele motive pentru a alege acest model și nu altul. Bineînțeles, în acest buget puteți lua în calcul un OLED, dar nu și cu aceeași diagonală. Într-o cameră mare și spațioasă e necesar un televizor pe măsură. Conectivitatea e foarte bună și dispozitivul One Connect mi se pare destul de interesant deoarece puteți organiza ceva mai bine cablurile. Poate că din poza de sus nu se vede prea bine cât de mare e această variantă, de aceea am pus clipul de jos.

Samsung 82MU7002 costă destul de mult, dar trebuie să știți că acesta e cât patru televizoare de 40 inci. La un ecran atât de mare, veți observa fiecare detaliu și e foarte important să rulați conținut 4K. Pentru conținutul cu rezoluție inferioară, televizorul are UHD Remastering Engine care îmbunătățește calitatea conținutului HD sau FullHD (e un „Upscaler”).

Te-ar mai putea interesa