Samsung 75Q6FN, televizor QLED 4K Ultra HD

Un televizor QLED 4K de dimensiuni generoase și cu un software Smart avansat e acest Samsung 75Q6FN, care e doar unul din 4 variante disponibile. Chiar dacă acesta vi se pare că are un preț mult peste bugetul alocat, veți putea alege varianta de 163 cm care are aceleași tehnologii. Acesta concurează cu televizoarele OLED de la alte branduri deoarece tehnologia QLED e oferită doar de Samsung. Nu cred că viitorul aparține televizoarelor OLED pentru că au un cost de fabricație destul de mare și prețurile nu vor scădea.

Designul diferă mult de cel de pe alte serii și chiar îmi place că a fost aleasă culoarea argintie, pentru că am văzut prea multe pe culoarea neagră. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tehnologia Quantum Dot de la Samsung vine alături de alte tehnologii care, bineînțeles, îmbunătățesc experiența de vizionare și o duc aproape de realitate.

În fiecare an vedem îmbunătățiri la partea de sunet pentru ca să nu mai fie necesare boxe suplimentare ori un soundbar, dar și puterea joacă un rol important.

Caracteristicile speciale sunt foarte multe și o bună parte dintre ele le știți de la serii puțin mai ieftine pentru că e vorba de același OS – Tizen. Nu orice televizor vine cu conectivitate bluetooth, astfel se pot conecta periferice fără fir și se poate folosi telecomanda specială Smart.

Păreri pro și contra

Găsesc doar motive pentru a-l alege pentru că discutăm de segmentul premium: sistem audio de 40 W, panou QLED, culori naturale, contrast excepțional, imagini luminoase și detaliate, cable management foarte ușor și inteligent, ramă foarte subțire, design slim și telecomandă minimalistă. Cu siguranță, prețul e singurul obstacol care-l puteți întâmpina, însă cât de des veți schimba televizorul?

Samsung 75Q6FN arată bine pe perete și poate fi confundat ușor cu un tablou, doar că va atrage mai multă atenție. Acest brand chiar impresionează la mai toate capitolele și nu cred că mai aveți nevoie de alte periferice sau gadgeturi pe lângă el. Îl recomand chiar și celor care se joacă jocuri pe PC ori pe consolă de la distanță pentru ca prietenii să vă poată urmări.

Te-ar mai putea interesa