Samsung 75MU8002, televizor 4K fără ramă pe cele 3 laturi

Televizorul cu HDR 4K Samsung 75MU8002 reprezintă cea mai mare variantă a seria MU8002 și veți găsi multe prezentări video cu o serie similară  dacă vreți să-l vedeți mai bine (MU8000). Prețul e chiar de 2-3 ori mai mic pentru cele mai mici variante din serie dar eu aș alege pe acesta pentru a surprinde absolut toate detaliile. Are un stativ de masă deosebit și foarte subțire, iar logo-ul mai că nici iasă în evidență. La modelele mari, logo-ul e foarte mic deoarece rama e îngustă (cele 3 laturi superioare nu au ramă), dar cred că puteau inscripționa brandul și pe picior.

Din numele său reiese că e vorba de o serie destul de avansată și dotările sunt pe măsură. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta face parte dintr-o generație destul de nouă și se vede doar după cum arată, dar impresionează și cu ce are la interior.

Caracteristicile de imagine sunt superioare și nu le veți găsi pe orice serie: SUHD Remastering Engine (îmbunătățește imaginea prin scalare), Supreme UHD Dimming, Precision Black, Ultra Black, Active Crystal Color, HDR Extreme și multe altele. Sunt destul de numeroase aceste tehnologii și datorită lor putem obține o imaginea aproape naturală.

Păreri pro și contra

Acesta e o alternativă la cele cu QLED și nu văd o diferență foarte mare la partea de imagine, deoarece și acesta prezintă nuanțe de negru mai profund, culori naturale, luminozitate bună și altele. Nu vă puteți face o idee despre calitate dacă nu redați un conținut video pe măsură – 2160p. Anumite serii prezintă o construcție mai subțire, iar altele chiar nu vin cu porturi pe spatele televizorului pentru că au un dispozitiv separat numit One Connect Mini (varianta mai compactă).

Cu siguranță, nu vă place ca acele cabluri să atârne pe perete și ați vrea să le reduceți la unul singur. De aceea, acest brand s-a gândit să ducă un plus eleganță în sufragerie. Samsung 75MU8002 costă cam mult dar sunt destul de multe posibilități de finanțare și nu puteți alege un televizor mic dacă camera e foarte mare.

Te-ar mai putea interesa