Samsung 75MU6102, televizorul Smart cu control vocal prin telecomandă

Televizorul LED Samsung 75MU6102 e cel mai mare model din seria MU6102 și care oferă cea mai bună calitate video – PQI 1300. Dacă vă doriți un televizor suficient de mare pentru sufragerie și nu vreți să fie prea scump, acest televizor e recomandarea mea. Bineînțeles, puteți opta pentru cel de 40 inci deoarece costă foarte puțin și oferă cam aceleași dotări, doar că detaliile nu vor fi prea vizibile pe un ecran atât de mic. Chiar și această serie oferă tehnologia UHD UP-Scaling care le alte branduri și serii poate avea o denumire diferită (probabil pentru că se comportă diferit).

Din poza de jos se poate vedea cât de bine arată, sunt serii chiar și cu imagine curbată care arată similar dacă bugetul vă permite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se poate conecta fără probleme la o consolă pentru jocuri deoarece are conectorul HDMI și mai toate televizoarele noi au funcția monitor. Chiar dacă seria aceasta oferă anumite dotări, cred că varianta cea mai mare merită un sistem audio mai puternic, doar că e integrat până la urmă și tot nu e ca unul clasic.

Se poate conecta cu ușurință un soundbar wireless dacă vreți să aveți spațiu liber prin sufragerie și doar comoda pentru TV să fie ocupată.

Tehnologiile de imagine prezente pe acest televizor sunt următoarele: HDR, UHD Dimming, PurColor, Contrast Enhancer. Acestea sunt doar cele mai importante .

Păreri pro și contra

Chiar dacă nu vizionați de fiecare dată conținut UHD, televizorul mărește rezoluție conținutului inferior pentru a vă bucura de imagini cât mai detaliate. Sunt prezente numeroase tehnologii care îmbunătățesc calitatea imaginii iar acelea sunt motivele pentru a-l alege. Cred că e necesar un soundbar pentru acesta deoarece difuzoarele incorporate nu sunt cele mai puternice de pe piață și cred că acesta ar fi singurul minus al variantei de 75 inci.

Samsung 75MU6102 face parte din noua generație de televizoare, motiv pentru care are HDR – o tehnologie care a disponibilă pe foarte multe gadgeturi din 2017. Dacă nu vă interesează diagonala și doar să nu depășiți un anumit buget, am pus un clip cu instalarea celei mai mici variante.

Te-ar mai putea interesa