Samsung 75HU7500, televizor interactiv

}mi plac foarte mult televizoarele Samsung din seria HU7500 și în special modelul Samsung 75HU7500 deoarece vine cu un ecran 4K care nu e curbat și cu multă tehnologie utilă. Are tot ce ai dori de la un televizor al anului 2014, adică soft smart, o diagonală mare de 189 centimetri și multe alte lucruri utile.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » și datorită ecranului mare eu aș recomanda TV-ul acesta în special celora care vor un aparat pentru un local ori pentru un cinema acasă.

Aparatul
Aparatul

Specificații care te-ar interesa la acest model ar fi ecranul LED, multitudinea de porturi, că are multe tehnologii integrate (3D, dts, rezoluție UHD etc) și că are wireless.
Ce o să te dezamăgească e că nu are cameră integrată, iar din această cauză caracteristica Motion Control nu va funcționa dacă nu cumperi o cameră compatibilă. Camere compatibile găsești aici.
Televizorul poate fi utilizat alături de diferite aparate deoarece are HDMI-uri, iar dacă vrei un sunet mai de calitate atunci ar fi bine să-ți cumperi și un sistem audio/home cinema.
Softul e atât de avansat încât suportă Skype (e Skype Ready), dar pentru a vorbi cu prietenii ai nevoie și de o cameră compatibilă. (Am pus mai sus un link unde găsești ceva compatibil.)

Avantajele cumpărării unui aparat precum acesta ar fi claritatea imaginii, că vine cu multă tehnologie utilă (de exemplu are placă wireless cu suport dual band așa încât să te poți folosi de banda de 5Ghz, dar ai nevoie și de un router ac pentru așa ceva, adică Archer C2).
Evident că nu putem avea mari pretenții de la sunet, dar sunt dezamăgit că nu are cameră integrată… la acești bani.

Pot spune că acesta e unul dintre cele mai bune televizoare de pe piață, dar nu ar fi stricat dacă ar fi avut sistem de operare Android. Oricum, acest aparat e o navă amiral și îmi place atât aspectiv cât și ca tehnologie integrată.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată televizoarele din seria HU7500.

Te-ar mai putea interesa