Samsung 75H6400, TV UE75H6400 de 189 cm

Pentru persoanele interesate de un televizor de 189 centimetri, adică 75 inci, recomand modelul Samsung 75H6400. Acesta e unul din gama 2014 cu o rezoluție nativă de 1920×1080 pixeli care are capabilitatea de smart TV. Normal că fiind vorba despre un televizor nou are și wireless integrat, adică o caracteristică despre care putem spune că te va ajuta în procesul de conectare a televizorului la internet fără a utiliza un cablu.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un televizor cu telecomandă smart. Telecomanda arată superb și are o funcționalitate ok. Dacă e că compar telecomanda acestui televizor cu a altora atunci pot spune că aceasta e mult mi avansată.

Televizorul
Televizorul

Pe partea de specificații se poate lăuda cu ecranul mare de 189 centimetri, cu CMR-ul de 400 Hz și cu faptul că are tuner digital dublu (DVB C și T). Fiind vorba despre un model avansat pe partea de specificații și soft o să îl putem folosi pentru navigat pe web.
O să poți conecta o mulțime de aparate la acest televizor deoarece are multe porturi. Printre acestea se numără 4 HDMI-uri, 3 USB-uri și porturile de rețea.
Nu cred că mai era nevoie să spun că acest model e unul cu procesor quad core care va furniza toată puterea de care ai nevoie.

Nu-mi place la acest model că nu are rezoluție 4K, însă nu știu cât de mult ți-ar fi fost util acest lucru deoarece pe piață nu sunt prea multe filme la această calitate.
Sunt multe lucruri care-mi plac la televizorul acesta, printre acestea numărându-se greutatea deloc mare, consumul mic de curent, că nu costă prea mult și că are multe lucruri integrate.

Ca o scurtă concluzie pot spune că acest televizor e unul foarte bun pentru cineva în căutarea unui TV care să aibă o diagonală foarte mare, de preferat apropiată de 2 metri.
Alături am pus și un clip pentru a-ți face mai bine o părere despre cum arată. Poți vedea că e un televizor foarte avansat, din toate punctele de vedere.

Te-ar mai putea interesa