Samsung 75H6400, TV UE75H6400 de 189 cm

Pentru persoanele interesate de un televizor de 189 centimetri, adică 75 inci, recomand modelul Samsung 75H6400. Acesta e unul din gama 2014 cu o rezoluție nativă de 1920×1080 pixeli care are capabilitatea de smart TV. Normal că fiind vorba despre un televizor nou are și wireless integrat, adică o caracteristică despre care putem spune că te va ajuta în procesul de conectare a televizorului la internet fără a utiliza un cablu.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un televizor cu telecomandă smart. Telecomanda arată superb și are o funcționalitate ok. Dacă e că compar telecomanda acestui televizor cu a altora atunci pot spune că aceasta e mult mi avansată.

Televizorul
Televizorul

Pe partea de specificații se poate lăuda cu ecranul mare de 189 centimetri, cu CMR-ul de 400 Hz și cu faptul că are tuner digital dublu (DVB C și T). Fiind vorba despre un model avansat pe partea de specificații și soft o să îl putem folosi pentru navigat pe web.
O să poți conecta o mulțime de aparate la acest televizor deoarece are multe porturi. Printre acestea se numără 4 HDMI-uri, 3 USB-uri și porturile de rețea.
Nu cred că mai era nevoie să spun că acest model e unul cu procesor quad core care va furniza toată puterea de care ai nevoie.

Nu-mi place la acest model că nu are rezoluție 4K, însă nu știu cât de mult ți-ar fi fost util acest lucru deoarece pe piață nu sunt prea multe filme la această calitate.
Sunt multe lucruri care-mi plac la televizorul acesta, printre acestea numărându-se greutatea deloc mare, consumul mic de curent, că nu costă prea mult și că are multe lucruri integrate.

Ca o scurtă concluzie pot spune că acest televizor e unul foarte bun pentru cineva în căutarea unui TV care să aibă o diagonală foarte mare, de preferat apropiată de 2 metri.
Alături am pus și un clip pentru a-ți face mai bine o părere despre cum arată. Poți vedea că e un televizor foarte avansat, din toate punctele de vedere.

Lasă un comentariu