Samsung 75F6400, televizor inteligent de 190 cm

Samsung 75F6400 e cel mai mare model din seria F6400 și nu cred că va fi unul mai mare decât acesta având în vedere că e de 4 ori cât unul de 37 inci. Are aceleași caracteristici ca oricare alt model din serie însă diagonala e singura diferență între modelele acestei serii, astfel prețul va fi justificat doar de diagonală. Alternative pot fi considerate modelele inferioare sau seriile inferioare de Smart TVuri de la Samsung. Arată bine în special dacă ați alege să-l puneți perete cu un kit de montare deoarece suportul e destul de mare pentru o măsuță TV obișnuită. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Chiar dacă nu vă outeți face o idee despre el din poze, cred că cel mai bine e să vă imaginați 4 televizoare de 37 inci puse laolaltă.

Așa arată
Așa arată
Accesoriile furnizate
Accesoriile furnizate

Specificații tehnice

E cunoscut și sub numele de UE75F6400, dar e vorba de același televizor cu aceleșai dotări. Chiar dacă diagonala e foarte mare, rezoluție e tot una 1080p. Poate pe viitor vom vedea și rezoluții mai mari, dar până atunci avem nevoie de filme la o așa calitate (1600p). Aș fi preferat un subwoofer și un CMR mai mare de 200 Hz pentru un model așa de mare. Dar și așa sonorizare și calitatea imaginii sunt bune.

Nu voi face o listă cu porturile sale deoarece sunt cele uzuale pentru Smart TVuri și în plus, față de televizorele clasice, are și wireless. Caracteristicile speciale sunt interesante și nu le veți găsi la alți producători sau dacă le veți găsi pe unele dintre ele probabil vor avea alte denumiri. Puteți interacționa vocal, folosi smartphone-ul ca telecomandă, naviga pe web, viziona filme 3D de pe USB, microfon, senzor Eco etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: excepțional pentru cei ce vor un minicinema, vine cu ochelari în pachet, multe caracteristici speciale utile, arată bine, calitatea imaginii etc.

Minusuri: nu oricine și-l permite și difuzoarele puteau fi mai puternice ori să introducă un subwoofer..

Concluzie

Acest Samsung 75F6400 e o alegere bună dacă vreți să recurgeți la rate fixe și nu vreți un televizor oarecare ci unul de ultimă generație. Am pus un clip cu cel de 32 inci care e de 4 ori mai mic decât acesta pentru a vă putea face o idee mai bună despre el:

Te-ar mai putea interesa