Samsung 75ES9000

După cum știți fiecare producător încearcă să ofere cel mai bun produs de pe piață din acel segment pentru a satisface cererea, însă trebuie luat în considerare și raportul funcționalitate/preț. Un televizor LED de tip Smart 3D e Samsung 75ES9000 care are o diagonală de 190 cm, iar ca să vă faceți o idee, e cât patru televizoare de 37 inci sau puteți viziona clipul de jos. Deci puteți să vă așteptați de la un preț pe măsură. Se adresează doar celor care vor să facă o alegerea perfectă pentru sufragerie și care vor funcționalitate în casă. UE75ES9000 e primul model din seria ES9000 dar nu diferă cu mult față de ES8000, doar la design veți găsi diferențe, dar la funcții nu. UE 75ES9000 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Samsung 75ES9000 1
Cam așa de mare e
Samsung 75ES9000 2
Din față

Specificații tehnice

Pentru că Samsung 75ES9000 are un ecran așa de mare, puteți să transformați camera într-un cinema în special că poate converti filme în format 3D și are chiar și DTS 2.0. Difuzoarele sale sunt de 15W fiecare și sunt însoțite de tehnologii audio care oferă o claritate superioară și un efect 3D (astfel nu mai aveți nevoie și de un home cinema). Ecranul de 190 cm e foarte pare chiar dacă la prima vedere nu pare și se vede cel mai bine în poze sau clip. Imaginea e pur și simplu splendidă datorită rezoluției, panoului și altor caracteristici. Pe partea de conectivitate nu-i lipsește nimic, poate doar ieșirea pentru căști.

Caracteristicile speciale sunt foarte multe, de aceea vă voi enumera doar câteva dintre ele. Puteți socializa pe Skype fără probleme deoarece are cameră integrată și telecomandă de tip Smart (puteți opta pentru o tastatură). Pe lângă aplicațiile inițiale, puteți instala și alte aplicații sau jocuri. Vine cu browser pentru navigare web, puteți înregistra o emisiune pe un HDD sau memorie USB, puteți folosi telefonul ca telecomandă etc. În pachet veți primi cei patru ocheri 3D, telecomanda și IR Blaster.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: primul model de 75 inci de la Samsung în România, patru perechi de ochelari 3D,

Minusuri: nu-i lipsește nimic, însă nu e chiar accesibil.

Concluzie

Acest Samsung 75ES9000 stă foarte bine la toate capitolele și vine cu cele mai noi tehnologii, motiv pentru care nu veți avea nevoie de altul de acum încolo. Jos poate fi vizionată o prezentare a sa și puteți observa cât e de mare iar marginile sale sunt foarte înguste.

Te-ar mai putea interesa