Samsung 65Q9F, televizor QLED Smart cu HDR 4K

Televizorul Smart 4K Samsung 65Q9F reprezintă viitorul televizoarelor LED deoarece are tehnologie Quantum Dot. Cu alte cuvinte, sunt incorporate tehnologii de imagine Q: Color, Contrast Ultimate, Contrast, Eyeview. Sunt câteva serii QLED care cred că v-ar interesa doar că aceasta e una dintre cele mai avansate, însă pot fi și variante curbate (numele se termină cu C). Nu sunt prezente și alte variante mai accesibile deoarece experiența cinematografică o veți simți doar cu un ecran mare. Arată foarte bine, în sensul că are o construcție simplă, margini subțiri și piciorușele acelea oferă o stabilitate excelentă.

Am pus poza de jos dar și o demonstrație la final ca să vedeți cam cât e de mare și cât de naturală e imaginea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă anumite specificații coincid cu cele ale unor modele mai accesibile, diferența o fac tehnologiile respective care le-am menționat mai sus, dar mai sunt și altele. Lista de dotări e foarte lungă și nu le voi enumera, poate că le știți și sunteți convinși că ceva mai bun decât acesta nu veți găsi.

Software-ul Smart oferă o interfață prietenoasă și puteți interacționa ușor cu acea telecomandă specială din pachet.

Păreri pro și contra

Acest brand oferă cea mai bună alternativă la OLED care are un cost de producție mai mare. Diferențele dintre cele două tehnologii e foarte mică și eu aș opta pentru cel de sus pentru că e mai ieftin. Poate viitoarele generații vor fi mai atractive ca preț, dar nu cred că va există un televizor cu o imagine mai bună.

Bineînțeles, sunetul e la fel de important ca și imaginea, motiv pentru care are o difuzoare de 60W și tehnologii care îmbunătățesc experiența.

Samsung 65Q9F e un televizor mare care poate fi montat pe perete dacă dețineți sau veți achiziționa un suport pentru perete VESA 400 x 400. Costul unui astfel de suport e foarte mic și puteți câștiga spațiu în sufragerie dacă vreți ca acea comodă să fie liberă. Cu dispozitivul One Connect Box veți reduce numărul de cabluri care pornesc de la TV, dar poate că și știți asta.

Te-ar mai putea interesa