Samsung 65Q8FN, televizor QLED cu gamă largă de culori

Televizorul QLED Samsung 65Q8FN arată mult diferit față de variantele clasice LED pentru că e vorba de o serie premium și panoul e cu tehnologie Quantum Dot. Această tehnologie concurează cu cea OLED deoarece oferă caracteristici speciale și designul televizorului e foarte subțire și elegant. Ideea e că acest televizor oferă una dintre cele mai bune ecrane de pe piață și nu sunt multe ca acesta, motiv pentru care nu ar trebuie să stați prea mult pe gânduri.

Se vede că are un picior mult mai diferit decât cel care îl vedeți la alte televizoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Gama 2018 oferă dotări noi care îmbunătățesc ceva mai bine experiența de vizionare, iar aici mă refer și la sunet. Se poate folosi chiar și un soundbar wireless dacă doriți însă e mult mai scump, iar puterea sistemului audio integrat mi se pare suficientă.

Multe dintre caracteristicile speciale țin de partea software, motiv pentru care pot să apară și la alte TV-uri. Până la urmă vă interesează ce aveți în plus la acesta față de altele: Quantum Dot, Q Engine, Q HDR 1500, Q Contrast, Q Viewing Angle, Q Color etc. Mai sunt și altele dar nu vreau să enumăr chiar pe toate și se vede clar că mult sunt îmbunătățite de faptul că are un panou îmbunătățit pentru imagini mai naturale.

Păreri pro și contra

Aproape fiecare brand vine cu propriul OS, iar la acesta avem Tizen OS care e foarte popular și aplicațiile oferite vă vor oferi conținut media de calitate (gen: Netflix, Youtube etc). Imaginea e îmbunătățită semnificativ de acele tehnologii de imagine și chiar la capitolul sunet am numai cuvinte de laudă pentru că e vorba de un sistem audio 4.1 (are woofer). Rama ecranului mai că nici nu se observă pentru că imaginea ajunge aproape până în margine, iar dacă nu vă place pe masă, îl puteți pune pe perete. Managementul cablurilor nu va fi o problemă la acesta pentru ca să nu afecteze designul minimalist al sufrageriei.

Samsung 65Q8FN nu e singurul cu o astfel de tehnologie, doar că detaliile și culorile iasă mai bine în evidență pe un ecran generos.

Te-ar mai putea interesa