Samsung 65Q8C, TV curbat din seria Q8C cu Voice Control

Un televizor avansat tehnologic și cu imagine de cea mai bună calitate e Samsung 65Q8C. Face parte din noua generație premium cu Qled (Quantun Dot) și cu reproducere în proporție 100 procente a culorilor. Poate fi montat și pe perete prin intermediul unui suport Vesa 400×400.
Are niște specificații ok. Dar, trebuie să vă avertizez că am luat tabelul de la modelul din SUA – QN65Q8CAMFXZA și de aceea scrie că țara de origine e Mexic.
Un televizor precum acesta nu se adresează unei persoane cu mulți bani, ci acelora care apreciază calitatea și vor un aparat pentru imagini de calitate superioară și cel mai nou tech… cum ar zice englezul.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci unul care poate fi controlat prin telecomandă sau voce (Voice Control). Din imaginea de alături se poate vedea că nu arată mult diferit de seria Q7C, iar din această cauză modelul 65Q7C ar fi o alternativă.

Modelul 65Q8C

Avantaje

Caracteristicile sale menționează procesor quad core, soft avansat (Tizen cu aplicații și browser web), sunet fidel (dts 5.1, 60W pe 4.2 canale) și unde design realizat așa încât să fie precum un tablou, adică perfect integrat în sufragerie.
Porturile sunt unele „mascate”, mai exact are doar un singur port, iar restul sunt disponibile într-o cutie care poate fi ținută la 5 metri distanță față de TV.
TV-ul poate fi controlat prin telecomanda Samsung OneRemote, iar One Connect Box e cutia de care scriam mai sus.
Tuner-ul TV e unul mai special având 3 intrări: două sunt digitale, iar una e de tip analog. Deci, tuner-ul HD e twin triple HD tuner. Cu tuner-ul HD (digital) se pot vedea posturi TV la calitate HD.
Playerul integrat e și el unul ok deoarece poate reda multe formate audio-video de calitate superioară.

Concluzie

Pentru cei interesați de un aparat care să arate bine și care să ofere imagini de claritate superioară indiferent din ce unghi te-ai uita la el recomand acest model.
Alături e și un video preview în germană de la un magazin din Germania care îl comercializează de ceva timp.

Te-ar mai putea interesa