Samsung 65Q7FN, televizor QLED cu One Invisible Connection

Televizorul Smart QLED Samsung 65Q7FN face parte din noua generație care nu mai oferă mulți conectori în spatele, ci un singur cablu denumit One Invisible Connection. Această caracteristică o să o vedem tot mai des pe televizoarele acestui brand, astfel că montat pe perete, nu veți mai vedea cabluri atârnate și porturile disponibile vor fi prezente doar pe dispozitivul One Connect Box. Poate că nici nu vă veți folosi de porturile sale, ci vă veți conecta wireless la internet sau veți folosi un smartphone pentru a reda conținut media.

Din poza de jos se vede o variantă mare a acestei serii și arată mult mai bine decât unul de 55 inci, de exemplu. Totuși, indiferent de dimensiune veți beneficia de aceeleași tehnologii și poate că vă limitați la un bugetul stabilit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Îl puteți pune în sufragerie alături de PC sau consolă și puteți spune adio vechiului monitor care era prea mic. Poate că nu e perfect pentru a lucra pe ea, însă conținutul media și jocurile se vor vedea excelent pe acesta. Voi puteți sta chiar și pe canapea sau un fotoliu, pentru o poziție cât mai comodă. Sonorizare e acceptabilă pentru că e vorba de un sistem 4.1 cu woofer.

Păreri pro și contra

Poate vă întrebați de ce ați alege un QLED, când un LED convențional are un preț mult mai mic? Ei bine, discutăm de o tehnologie de imagine nouă numită Quantum Dot care e oferită doar de acest brand și îmbunătățește semnificativ imaginea. Veți beneficia de o imagine cu mai multe nuanțe culori, culori mai bogate, contrast mult superior indiferent de condițiile din cameră (chiar și în camere luminoase), detalii numeroase și altele. Aceasta reprezintă o alternativă la panourile OLED care reprezintă segmentul de top însă nu e pentru oricine pentru că are un preț destul de mare.

Samsung 65Q7FN e recomandarea mea pentru cei care vor un ecran mare în acest buget, deoarece cu aceeași bani puteți lua doar un OLED de 55 inci. Aici ar mai trebui adăugate și alte aspecte, dar nu vreau să intru în prea multe detalii.

Te-ar mai putea interesa