Samsung 65Q7F, televizor Smart QLED cu cablu optic transparent

Televizorul QLED Samsung 65Q7F e cel mai mare din seria iar acesta concurează cu cel din seria Q8 care poate fi chiar curbat. Televizoarele curbate oferă o vizibilitate mai bună, imaginea e clară în toate colțurile ecranului, iar experiența e una extraordinară. Chiar și un televizor 3D e inferior de aceea nici nu se mai fabrică, iar dacă vă plac filmele 3D, puteți merge din când în când la cinema. Tehnologia 3D e mai evidentă la un ecran mare, dar cred că ar trebui să puneți mai mult accent pe claritate, că doar la cinema e vorba de o proiecție.

Televizoarele poate reproduce un număr foarte mare de culori indiferent de condițiile de luminozitate din jur. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Bineînțeles, e vorba de un televizor din gama 2017 și probabil că va avea concurență ceva mai numeroasă spre mijlocul anului. Acesta nu e sigurul model lansat deoarece sunt disponibile și variante mai mic, curbate și chiar seria Q8. Chiar dacă nu are cine știe ce porturi, tuner TV sau periferice incluse, acest televizor va impresiona prin calitate video și sunet clar. Nu există un program care poate să vă ofere un punctaj pentru performanțele oferite (cum e la laptopuri sau desktopuri), ideea e că acest televizor e peste unul clasic din toate punctele de vedere.

Dacă vă plac televizoarele montate pe perete fără cablu negru care să atârne sau cu stativ foarte subțire, acesta e cea mai bună alegere.

Păreri pro și contra

Diferențele dintre seriile Q7 și Q8 (din care face parte 65Q8C) sunt puține, motiv pentru care diferența de preț e nesesizabilă și nici nu aș avea ce să-i reproșez. Poate că difuzoarele de 40W de pe acesta vă sunt de ajuns, iar calitatea e aceeași indiferent de putere. Nu oricine și-l permite dar există destule modalități de finanțare.

Samsung 65Q7F are un pachet destul de interesant iar acel receiver One Connect și telecomanda specială sunt incluse. Acel dispozitiv oferă toate porturile necesare care nu sunt prezente pe televizor, de aceea s-a putut construi un model atât de îngust, dar și tehnologia QLED a avut un rol foarte important în acest sens.

Lasă un comentariu