Samsung 65Q7C, televizor curbat de tip QLED

Un nou televizor din seria Q7 e acest 65Q7C de la Samsung. Față de seria Q7 cu sufixul F (55q7f, de exemplu) ecranul său e unul curbat… de aici și sufixul C. În comparație cu restul televizoarelor ale seriei 7 acest Samsung 65Q7C are doar ecranul curbat, restul caracteristicilor fiind similare.

Televizorul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat premium cu picior/stand Triad din inox. Dacă luăm piciorul jos atunci beneficiem de o montare pe perete No-gap, iar musafirii vor spune că televizorul e defapt un tablou.

Televizorul curbat

Caracteristici

Conținutul pachetului e aceleași precum la toate televizoarele Quantum Dot, adică telecomandă Premium Smart Remote 2017 argintie, cutie Samsung One Connect Box 2017.
Telecomanda e una silver și poate fi controlată cu o singură mână. Din câte am citit e disponibilă și o telecomandă mai mică, dar ca opțional. Pentru moment vă recomand să rămâneți cu cea standard deoarece nu e una mare.
Poate că v-ați întrebat unde sunt toate porturile, iar răspunsul e că în cutia specială care vine la pachet. Aici se poate vedea că are toate porturile necesare adică 4 HDMI-uri, 3 porturi pentru antenă, LAN și altele.
Față de alte modele Q acesta re PQI de 3200, deci cu 100 mai mult, și acest lucru probabil că e dat de ecranul curved.
Unii sunt interesați și de cât curent consumă și de aceea trebuie să vă spun că pe an are un consum de 212 kW, în mod de veghe (stand-by) are 0,50 W și pornit are 153W.

Avantaje

Televizorul e unul care oferă suport Imagine în Imagine (PIP – Picture in Picture), suport pentru periferice via Buletooth (tastatură, mouse), procesor rapid (quad core), soft avansat (cu browser și aplicații) precum și tunere avansate (tuner analog, twin tuner 2x DVB-C/S2/T2 HD).
Playerul integrat e unul care poate reda o multitudine de fișiere (cred că ar fi fost corect să spun formate), iar din această cauză poți vedea filme din *.mkv ori comprimate cu codecuri noi.

Concluzie

Dacă te interesează un aparat care să arate bine și care să ofere o imagine fără pierdere de detalii și culori (redă culorile în proporție de 100%) atunci modelul acesta ar fi pentru tine.
Alături ai acest model prezentat de niște nemți care se laudă că ei au pus mâna primii pe acest TV.

Lasă un comentariu