Samsung 65Q6FN, televizor LED cu Quantum Dot și Q Engine

Televizoarele QLED sunt oferite doar de Samsung și sunt panouri LED mult îmbunătățite deoarece au integrate tehnologii ca Quantum Dot și Q Engine. Samsung 65Q6FN e doar unul dintre numeroasele televizoare de ultimă generație care le puteți încerca și cel de 49 inci chiar nu costă atât de mult (dacă bugetul actual e limitat). Acesta oferă o imagine apropiată de cea OLED – negru mai profund, scene bine iluminate, culori naturale și altele. Ideea e că această tehnologie e mai accesibilă și cred că pe viitor vor mai scade prețurile la OLED-uri.

O variantă mai e o alegere la fel de bună pentru că sunt prezente aceleași tehnologii ca pe cel de 75 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta poate fi monitorul perfect pentru o consolă sau chiar un PC, în cazul în care aveți biroul pus în sufragerie și folosiți periferice wireless. Sunetul e un capitol important deoarece trebuie să ofere un efect surround dar și cu bass, iar puterea trebuie să fie ca la acesta – 40W, ori mai mare.

Interfața e aceeași ca la restul pentru că e vorba de Tizen OS – sistemul de operare al acestui brand.

Păreri pro și contra

Designul diferă de la o serie la alta și îmi plac ceva mai mult cele cu ramă și picioare argintii deoarece oferă acel aspect metalizat. Ne-am cam săturat de televizoarele de culoare neagră, dar și așa carcasa sa a scăzut în dimensiuni și mai că nici nu iasă în evidență. Din profil se poate vedea cât este de subțire și cred că se mai poate lucra la acest capitol, pentru că nu se apropie grosimea unui OLED. Nu cred că acesta e un aspect relevant, ci ar trebuie să fim interesați de calitatea oferită și nu prea aș rula conținut inferior ca și calitate pentru a evidenția mai bine rezoluția sa.

Acest producător cunoscut de electronice vine cu soluții inovatoare care impresionează și se adresează celor care vor să-și schimbe vechiul LED cu unul ceva mai bun. Samsung 65Q6FN e mare pentru o sufragerie și nici nu se poate alege un model mic dacă camera e generoasă.

Te-ar mai putea interesa