Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 65NU8502, televizor mare curbat cu woofer

Televizor Smart 4K Samsung 65NU8502 face parte din generația 2018 și față de multe altele, acesta are un design curbat. Experiența de vizionare va fi diferită în cazul televizoarelor curbate și e nevoie să păstrați o distanță mică față de acesta pentru a rămâne în câmpul de vizual al ecranului. Dacă stați prea departe de el, îl veți vedea ca în poza de jos, deci în realitate experiența va una plăcută. Noile LED-uri oferă o imagine mai naturală și tehnologiile diferă puțin de la o serie la alta, însă la cele superioare sunt ceva mai avansate.

Din poza de jos se vedea rama sa, doar partea de jos și piciorul sunt argintii, restul sunt pe negru. În timp rama va deveni destul de subțire sau chiar inexistentă cum văzut la cele OLED. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poate fi perfect pentru o consolă de jocuri și chiar pentru PC, pentru că are specificații tehnice perfecte. S-a pus destul de mult accent și pe partea de sunet deoarece discutăm de un sistem 4.1 cu ieșire de 40W.

Păreri pro și contra

Chiar dacă are un aspect curbat, dispune de cea mai bună rezoluție de pe piață – 4K, iar pentru a o evidenția mai bine ar trebui să redați doar conținut 4K. Cu tehnologie HDR, imaginile primesc mai multe detalii, scenele devin mai colorate și luminoase. Foarte puține televizoare Smart vin fără acesta, iar eu le-aș evita. Sunt și alte caracteristici speciale de imagine care îmbunătățesc parametrii televizorului și aici mă refer în special la contrast pentru că nu ne dorim scene albicioase, ci cu cât mai mult negru. Dimensiunile televizoarelor LED a scăzut dar mai e de lucru pentru a le ajunge pe cele OLED.

Cu aplicația specială, puteți contra mai bine televizorul dar și telecomanda inclusă ușurează interacțiunea. Să nu vă uitați după televizoare curbate de dimensiuni reduse cum sunt cele sub 55 inci, pentru că va trebui să stați prea aproape de el. Samsung 65NU8502 mi se pare a fi perfect pentru cei care nu au o cameră foarte mare dar nici mică.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu