Samsung 65NU7102, televizor LED Smart cu procesor Quad Core

Televizorul 4K Samsung 65NU7102 face parte dintr-o serie accesibilă care o puteți alege pentru sufragerie sau dormitor, însă o diagonală de 163 cm e perfectă pentru o cameră mare. Fiecare brand oferă o serie atractivă însă nu trebuie să facă nici un compromis la capitolul imagine și am numai cuvinte de laudă pentru seria NU7102. Mulți aleg cea mai mic televizor din serie pentru că sunt aceleași caracteristici, însă e bine să vedeți mai bine detaliile din fiecare scenă. De aceea, un televizor de 65 inci e mult mai scump decât unul de 49 inci (diferență de 40 cm).

Televizorul arată foarte bine în realitate pentru că e subțire și piciorele mai că nici nu iasă prea mult în evidență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu sunt televizoare așa de mari fără HDR 4K, însă pot fi excepții dacă nu e vorba de un brand popular ca LG. Anumite tehnologii speciale au devenit standard în 2018 și producătorii ne dau câteva motive pentru a schimba televizorul an de an. Dacă nu vreți un televizor banal pentru living, optați pentru unul cu ecran mare.

Wi-Fi-ul integrat e perfect dacă aveți un router wireless în apropiere, iar dacă semnalul nu că mulțumește, folosiți un cablu de rețea sau un range extender care intră direct în priza schuko. Televizoarele fără software smart nu le au pentru că nu au un aplicații care accesează internetul, dar nici nu prea se mai fac pentru că mai toți utilizatorii vor un gadget multimedia sofisticat pentru cameră.

Păreri pro și contra

Sunt multe motive pentru a-l achiziționa și chiar nu aș alege o diagonală mică pentru că detaliile trebuie să fie cât mai vizibile. Ecranul are o rezoluție Ultra HD, HDR-ul aduce la viață toate imaginea cu scene mai lucioase și colorate, PurColour oferă ceva mai multe culori, UHD Engine adaugă pixeli suplimentari la imaginile cu rezoluți mică și mai sunt multe de spus.

Samsung 65NU7102 nu are bluetooth, care poate fi un minus pentru unii utilizatori deoarece ar fi vrut să folosească un sistem audio wireless sau telecomanda specială. Totuși, telefonul poate deveni o bună telecomandă cu ajutorul aplicației SmartThings.

Te-ar mai putea interesa