Samsung 65MU9002, televizor curbat cu One Connect Mini

Televizorul LED de mai jos se numește Samsung 65MU9002 dar îl puteți găsi și sub denumiți puțin mai diferite (depinde de țară sau magazin). Din nume se vede că discutăm de o serie premium care nu se adresează oricui pentru că are un preț piperat. Bineînțeles, nu putea fi prea accesibil deoarece are un design curbat și tehnologii care impresionează. În plus, noua generație de televizoare oferă un dispozitiv cu toate porturile televizorului, astfel că televizorul are un design mai simplu pe spate și pleacă doar un cablu de la el.

E vorba de One Connect Mini care e varianta mai compactă și are cele mai uzuale porturi, adică sunt exact cele care aveți nevoie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu știu câți dintre voi veți folosi acest televizor ca monitor, dar o parte dintre voi cred că aveți console pentru jocuri. Chiar și monitoarele curbate sunt ideale pentru gaming, doar că nu sunt destul de mari. Mai bine optați pentru un televizor care poate fi folosit chiar și pentru a viziona conținut media sau online prin intermediul aplicațiilor oferite de Tizen OS (sistemul e operare al televizorului). Un televizor atât de mare are un sistem audio performant și se poate conecta chiar un sistem audio wireless.

Păreri pro și contra

Televizoarele cu ecran curbat oferă cea mai bună experiență de vizionare și se vede foarte bine din indicatorul de calitate al imaginii – PQI 2700 (e mult mai mare la modelele 4K și cu design curbat). Câmpul de vizionare e limitat la o anumită distanță dar în acest caz nu trebuie să vă faceți griji pentru că diagonala e generoasă. Nu are importanță în care colț al camerei vă aflați, imaginea e clară și naturală (mă gândesc că-l veți pune pe mijlocul peretelui).

Samsung 65MU9002 nu are tehnologii de imagine care le găsiți pe seriile mai atractive ca preț, ci sunt mult mai avansate și se vede din denumirea rol. Jos e o prezentare a unei serii care e destul de apropiată de cea de sus, mai că nici nu sunt deosebiri.

Te-ar mai putea interesa