Samsung 65MU7002, televizor Smart 4K cu sistem audio 40W

Televizorul Smart 4K de mai jos are un design mult diferit față de cel al altor serii – piciorușe argintiu, finisaj argintiu în zona logo-ului, iar partea vizibilă (frontală) a ramei e neagră și foarte subțire. Samsung 65MU7002 e doar unul dintre multele modele ale acestei serii (unul din 5 modele). Merită să alegeți o serie atât de avansată deoarece oferă tehnologii video mai avansate cum ar fi UHD Remastering Engine (mărește calitatea conținutului HD și FHD). Chiar și pe partea de sunet stă mai bine deoarece are woofer, difuzoare puternice și posibilitatea conectării unui sistem audio wireless.

Din poza de jos vă puteți face o idee despre designul seriei și cam cât de mare e acesta. Plus că se poate vedea acel dispozitiv special numit One Connect Mini. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta poate fi monitorul perfect pentru consola de jocuri, dar poate vreți să-l conectați la un desktop de gaming. Nu se compară cu un monitor special conceput pentru gaming deoarece televizoarele sunt construite pentru conținut multimedia. Dacă nu jucați shootere, chiar nu cred că vă va deranja cu ceva.

Sunt incorporate tehnologii numeroase pentru o experiență cinematografică mai bună. Nu cred că mai e necesar un soundbar, că doar are difuzoare de 2*20W. Dacă bugetul vă permite să optați pentru un QLED de la același brand, chiar vă recomand unul (negrul e negru). TV-ul de mai sus e mai bun decât multe alte LED-uri, dar depinde de ce aveți nevoie.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe motive pentru care merită să alegeți acest brand și o astfel de serie. Nu vă interesează specificații tehnice deoarece sunt cam aceleași, ci acele tehnologii fac diferență că doar vorbim de televizoare premium.

Sunt destul de multe serii care oferă televizoare de dimensiuni generoase, doar că nu toate impresionează așa de mult ca modelul de sus. E foarte important ca sistemul audio să fie suficient de puternic, că doar un model de 65 inci ca Samsung 65MU7002 va fi pus într-o sufragerie. Difuzoarele mai puternice oferă o claritatea superioară chiar dacă dați volumul mai tare.

Te-ar mai putea interesa