Samsung 65MU6202, televizor cu ecran curbat

Modelul Smart Samsung 65MU6202 e cel mai mare din seria MU6202 care oferă un design curbat și interfață prietenoasă. Chiar nu merită să alegeți un televizor curbat cu diagonală sub 55 inci, deoarece experiența de vizionare nu va fi aceeași atunci când stați la o distanță prea mare. Televizorul de jos l-aș pune într-o sufragerie generoasă și dacă vă place să vizionați filme cu volum mai puternic, se poate conecta un soundbar de 40W sau chiar mai performant.

Arată foarte bine și datorită diagonalei sale, aveți un câmp de vizibilitate foarte bun de 3 metrii, deci nu trebuie să stați prea aproape de el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Gaming-ul e mult mai plăcut cu un ecran curbat și nu cred că ați vrea să investiți într-un monitor care și așa e mic. La acesta puteți conecta consola de jocuri 4K și chiar un sistem audio puternic. Poate fi folosit ca monitor pentru un PC dacă aveți o cameră mare și nu veți regreta alegerea.

Tehnologia HDR 4K chiar face diferența deoarece imaginea e mai clară și detaliată. Poate că ați avut ocazia să faceți o poză cu un telefon care are HDR și unul care nu are HDR. Culorile sunt mai bogate și luminozitatea e mai naturală cu HDR, dar să nu uităm că mai sunt și alte tehnologii: UHD Dimming, PurColor, Auto Depth Enhancer.

Păreri pro și contra

Televizoarele curbate nu sunt oferite de orice brand și nu știu dacă în 2018 vom mai vedea un astfel de design, deci nu ar trebui să ratați această șansă. Oferă tehnologii destul de avansate care îmbunătățesc calitatea conținutului, dar depinde și de unde alegeți conținutul. Atunci când cumpărați un televizor vă puteți ghida și după acel PQI care e un scor de calitate, dar asta înseamnă că nu mai țineți cont de designul curbat (nu influențează acel PQI).

Fiecare brand oferă acel scor, dar depinde după ce criterii vreți să luați un model. Samsung 65MU6202 nu trebuie neglijat deoarece sunt puține astfel de modele, iar dacă vreți un model plat de 55 inci, 55Q6F e o recomandare cu un PQI de 2500.

Te-ar mai putea interesa