Samsung 65MU6102, televizor Smart 4K cu control vocal

Televizorul Smart Samsung 65MU6102 nu e cel mai mare din serie dar poate fi de ajuns pentru o sufragerie modernă și spațioasă. Bineînțeles, are ecran HDR 4K, sonorizare puternică, UHD Up-Scaling și chiar control vocal. Microfonul e integrat în telecomandă pentru a ușura navigarea, iar o caracteristică similară am văzut și la telecomenzile LG. Nu cred că merită să alegeți o altă serie deoarece aceasta chiar e una populară și destul de apreciată de cumpărători. Prețurile sunt de cele mai multe ori justificate, iar o serie mai scumpă decât această oferă un panel diferit sau un sistem audio mai puternic (software-ul e același – Tizen).

E vorba de un televizor de ultimă generație și dacă nu vă permiteți chiar pe acesta, se poate alege pe 40 de inci (e destul de mare și se vede în prezentarea de la final). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta are un indicator de imagine PQI de 1300 care e foarte mare și doar modelele QLED (OLED) sau curbate sunt primele la capitolul experiență video, deoarece imaginea e mai naturală sau câmpul de vizibilitate e mai bun (dacă nu stați prea departe de ecran).

Chiar dacă nu optați pentru Netflix 4K, conținutul 1080p și 720p va fi scalat cu UHD-Up Scaling.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe tehnologii și caracteristici speciale, dar eu nu le voi enumera pentru că le știți deja sau poate că le puteți descoperii ulterior. Surpriza va fi destul de mare dacă-l veți alege în perioada următoare, că și așa nu mai e mult până la sărbători. Toată familia și prietenii se pot bucura de o calitatea video superioară (depinde și de conținut), că doar nu e un proiector ca la cinema. Aș putea recomand un soundbar wireless dacă vreți un sunet și mai puternic, iar televizorul dispune de tehnologia Bluetooth Audio pentru o conectivitate mai simplă.

Indiferent pentru care veți alege, toate au aceleași specificații tehnice că doar e vorba de aceeași serie. Samsung 65MU6102 merită ales și se poate monta pe perete dacă aveți copii neastâmpărați. E destul de ușor să răstorni un televizor atât de slim, chiar și dacă suportul de masă îi oferă o stabilitate bună.

Te-ar mai putea interesa