Samsung 65HU8500, Smart TV UE65HU8500 curbat și 4K

În cazul în care te interesează un televizor 4K cu ecran mare și o mulțime de facilități utile atunci ar trebui să te orientezi înspre Samsung 65HU8500. Modelul acesta vine cu tot ce ai aștepta de la un televizor ci, ar fi suport Skype (are camera integrată în televizor și e dinaceea pull up sau cum îi zice), porturi de rețea, suport 3D (cu ochelari la pachet), telecomandă inteligentă și hardware rapid (aici trebuie mulțumit în principal faptului că are procesor quad core).

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă te interesează alte televizoare 4K atunci aici ai cele mai noi modele. O să vezi că acest model e mai ieftin decât cel de 231 cm de la LG, adică LG 84LM960V.

Televizorul curbat
Televizorul curbat

Excelează la capitolul caracteristici deoarece ecranul are rezoluție 3840×2160 pixeli și o diagonală de 163 centimetri. Mulțumită rezoluției claritatea filmelor o să fie de 4 ori mai bună decât cea Full HD. Ecranul e curbat tocmai pentru a oferi senzația că ești în centrul acțiunii. Telefoanele curbate nu prea sunt utile, însă televizoarele cu ecrane marei sunt.
Poate fi controlat de la una dintre cele două telecomenzi, iar dacă vreți să îl controlați interactiv atunci o să aveți nevoie de telecomanda smart pentru voice control, iar pentru motion control o să trebuiască activată camera.

Lucrurile care trebuie apreciate la acest model sunt suportul pentru un sunet foarte calitativ, imaginea care nu poate fi egalată la claritate (dacă și filmul e unul cu rezoluție mare) și disponibilitatea unui model cu ecran de 190 centimetri.
În practică aceste caracteristici nu prea sunt utile deoarece nu știu câte filme sunt disponibile la calitate 4K, iar dacă vreți să vă uitați la ceva de pe net la această calitate atunci nici acolo nu o să prea găsiți. Însă, dacă vreți cel mai tare televizor al momentului disponibil la un preț corect atunci modelul acesta ar fi foarte bun.

Deci dacă erai în căutarea celui mai tare televizor Samsung, dar care să aibă un ecran de 65 inci atunci îți recomand acest model. Din preview-ul alăturat poate fi văzut mai bine de ce e capabil.

Te-ar mai putea interesa