Samsung 65HU7500, televizor Smart UE65HU7500 Ultra HD

Televizorul LED Samsung 65HU7500 e unul interactiv adică are funcții Smart, îl puteți controla vocal sau prim mișcare mâinilor, are tehnologie 3D și altele. Cu siguranță nu e singurul model din această serie, cel mai mic e unul de 121 cm iar cel mai mare e unul de 189 cm. Dacă nu vreți un televizor clasic ori prea ieftin, o seria ca HU7500 merită încercată. Sunt multe serii Smart de la acest brand doar că aceasta mi se pare cea mai interesantă. Mai există și televizoare curbate dar acelea sunt mult mai scumpe.

Nu oricine și-l permite, de aceea există ratele fixe sau puteți alege altă sursă de finanțare. Cel mai bine e să alegeți varianta mai mică dacă acesta vi se pare cam scump. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Tehnologia de iluminare e LED dar tot e una dintre cele mai bune, deci nu ar fi avut sens să aibă ceva diferit. De claritatea imaginii se ocupă restul tehnologiilor. Se poate observa un număr ridicat de detalii deoarece imagine e 2160p, adică Retina/UltraHD. Pe partea de sunt are sistem audio avansat și e însoțit de multe tehnologii. Nu voi face o listă cu toate tehnologiile deoarece sunt multe și poate nu vă interesează denumirile lor. Oricum, sunt cele mai bune tehnologii iar dacă vă sunteți mulțumiți de ce oferă, nu văd de ce nu-l alegeți.

O rată de refresh de 1000 Hz e perfectă și imaginea va fi destul de naturală. Are multe porturi HDMI și USB pentru conectarea de diverse aparate sau accesorii. Pot spune să nu-i lipsește mai nimic și e bine să aveți un router wireless pentru a vă conecta fără fir la internet.

Plusuri: toate acele caracteristici Smart, designul, performanțele, numărul mare de porturi și altele.
Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Samsung 65HU7500 e alegerea corectă pentru cei care vor un televizor 4K și de la un brand foarte cunoscut. Dacă nu v-ați convins că e alegerea corectă, vă recomand să vizionați  prezentare video a acestei serii. Chiar dacă e într-o limbă străină cred că veți observa ușor dotările sale speciale.

Te-ar mai putea interesa