Samsung 65HU7100, TV 163 cm curbat

Samsung 65HU7100 e un model cu ecran de 163 centimetri care are rezoluți 4K și soft smart integrat. Alte modele dinastea curbate au 3D însă acesta nu are (nu e un dezavantaj major deoarece pentru mine nu prea contează filmele 3D și nici nu mă prea pasionează…. dacă pot să zic așa). În schimb are un soft foarte avansat și refresh CMR de 800 Hz (e mai mult un refresh software). Astfel, imaginea afișată va fi foarte cursivă și clară.

Modelul acesta se adresează celora care vor un televizor pentru filme ori emisiuni HD, iar dacă ești curios de costul de achiziție atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Specificațiile sunt excelente deoarece vorbim despre un televizor dotat cu procesor quad core, rezoluție 3840×2160 pixeli și cu suport PIP (picture în picture).
Dacă vreți să vedeți emisiuni digitale la calitate HD atunci în acest sens vă va ajuta tuenrul digital triplu.
Legat de soft trebuie spus că e unul atât de avansat încât vine cu suport Skype, dar televizorul nu vine cu cameră și de aceea pentru această funcție trebuie cumpărat separt o cameră.
Iar, pentru a conecta televizorul la net te poți folosi de portul LAN ori de cel wireless. Conectând aparatul la net o să ai posibilitatea de a viziona diferite site-uri prin intermediul browserului cu care e dotat.
Nu numai imaginea e bună, ci și sunetul deoarece are suport dts, dar normal că acest sunet nu se poate compara calitativ cu cel al unui sistem home cinema.

Plusurile acestui model ar fi aspectul plăcut, că vine cu hardware la zi și su soft de top.
Din păcate nu vine cu sistem de operare Android, iar suportul 3D nu există.

Un televizor precum acesta e unul de top destinat celora cu multe nevoie deoarece are foarte multe dotări speciale care nu le întâlnești la televizoarele de 1000-2000 de lei.
Mulți ar zice că nu-și merită banii, însă eu îi contrazic prin faptul că are multe lucruri care-ți vor face viața mai ușoară, iar PIP e ceva de genul.

Te-ar mai putea interesa