Samsung 65H8000, TV curbat UE65H8000 de 163 cm

Televizorul LED Samsung 65H8000 e unul cu design curbat și e o caracteristică nouă a noilor televizoare. Bineînțeles, nu mă refer la toate ci doar la cele speciale cu tehnologie 3D, ecran mare și funcții Smart. Arată ceva mai diferit decât alte televizoare Smart dar oricum, diferențele majore sunt la suport deoarece arama ecranului e simplă și îngustă. Se tinde spre un design cât mai simplu, iar dacă nu aveți o masă pentru el atunci se poate pune pe perete. Puteți opta să-l puneți chiar și în dormitor dacă aveți deja unul în sufragerie.

E o alegere destul de performantă și de aceea nu se adresează oricui. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

E vorba de gama 2014 și care aduce caracteristici corespunzătoare. Pe partea de sunet are: sistem audio Down Firing + New Waveguide, sunet 3D, DTS etc. Oricum sunt cele mai bune dotări de la ora actuală, totuși pe partea de imagine are o imagine 1080p și 1000 Hz rată de refresh. Nu voi enumera toate acele dotări dar ideea e că sunt foarte bune.

Ecranul nu e cel mai detaliat și spun asta deoarece există și televizoare 4K (rezoluție mult superioară). Nu există prea mult conținut media pentru acelea și configurațiile de PC-uri nu suportă încă astfel de rezoluții. Ca și majoritatea televizoarelor Smart și acesta are multe porturi HDMI și USB, iar tehnologia wireless e prezentă pentru conectare mai ușoară la internet. Puteți viziona filme pe un mediu de stocare extern, de pe web ori cu ajutorul unui cablu HDMI iar conversia 2D-3D e interesantă (pentru cei care nu au mai avut un astfel de televizor).

Plusuri: are multe caracteristici speciale, arată bine, calitatea video și audio, redare USB, accesorii incluse destul de interesante și altele.
Minusuri: nu oricine și-l poate permite.

Samsung 65H8000 e o alegere cu imagine 1080p, deci nu are cea mai bună densitate a pixelilor. Spun asta deoarece există televizoare 4K care mi se par destul de bune însă și rata de refresh e foarte importantă. Cu cât e mai mare acel televizor, cu atât rata de refresh ar trebui să fie mai mare. Jos am pus un clip cu un model similar al acestei serii și există și variante diferite (ca și dimensiuni, iar caracteristicile speciale sunt aceleași).

Te-ar mai putea interesa