Samsung 65H6400, TV UE65H6400 163cm

Samsung trebuie să fie prima ta alegere când vine vorba despre un televizor nou cu un ecran mare, iar dacă vrei o recomandare mai exactă atunci îți recomand modelul Samsung 65H6400. Numele corect cred că ar fi UE65H6400, și lucrurile care te-ar face să-l alegi sunt aspectul, ecranul mare de 163 centimetri, că e smart și că oferă o imagine foarte calitativă. Pe lângă televizor, în pachet sunt livrate o pereche de ochelari 3D, telecomanda smart, iar în acest moment e o promoție prin care e oferită cadou și o cameră web compatibilă (Samsung VG-STC4000).

Prețul nu e deloc exagerat deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar în cazul în care vrei ceva cu un ecran mai mare atunci îți recomand 75H6400 întrucât are un ecran de 189 centimetri, deci aproape 2 metri.

Televizorul
Televizorul

Specificațiile care te-ar interesa la modelul acesta ar fi ecranul mare de 163 centimetri, că are rezoluție Full HD, CMR 400 Hz și că e Smart TV. Pe lângă acestea mai beneficiem de suport 3D, browser web și telecomandă Smart Touch Control. În mod normal în pachet nu e livrat o cameră însă aici e o promoție în care se oferă cameră în pachet.

Plusurile ar fi ecranul mare, dotările incluse în pachet și că nu e greu de utilizat. Legat de fiabilitate pot spune că e ok deoarece vorbim despre un produse de la brandul Samsung, iar dacă vrei o fiabilitate și mai ridicată atunci poți merge pe varianta achiziționării unei garanții extinse.
Ca minusuri aș menționa prețul care e cam piperat (dar există varianta ratelor) și că nu e 4K (m-aș fi așteptat să aibă acestă rezoluție deoarece totuși suntem în 2014, iar acesta-i un TV de top).

TV-ul acesta ți se adresează în cazul în care vrei o soluție cu care să te uiți la meciuri ori la conținut de pe web. Normal că poate fi folosit și la jocuri.
Pentru a-ți face o părere despre aparatul acesta am pus alături un clip cu acest super televizor. Din acest clip poți vedea mai bine ce e inclus în pachet și ce nu.

Lasă un comentariu