Samsung 65H6400, TV UE65H6400 163cm

Samsung trebuie să fie prima ta alegere când vine vorba despre un televizor nou cu un ecran mare, iar dacă vrei o recomandare mai exactă atunci îți recomand modelul Samsung 65H6400. Numele corect cred că ar fi UE65H6400, și lucrurile care te-ar face să-l alegi sunt aspectul, ecranul mare de 163 centimetri, că e smart și că oferă o imagine foarte calitativă. Pe lângă televizor, în pachet sunt livrate o pereche de ochelari 3D, telecomanda smart, iar în acest moment e o promoție prin care e oferită cadou și o cameră web compatibilă (Samsung VG-STC4000).

Prețul nu e deloc exagerat deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar în cazul în care vrei ceva cu un ecran mai mare atunci îți recomand 75H6400 întrucât are un ecran de 189 centimetri, deci aproape 2 metri.

Televizorul
Televizorul

Specificațiile care te-ar interesa la modelul acesta ar fi ecranul mare de 163 centimetri, că are rezoluție Full HD, CMR 400 Hz și că e Smart TV. Pe lângă acestea mai beneficiem de suport 3D, browser web și telecomandă Smart Touch Control. În mod normal în pachet nu e livrat o cameră însă aici e o promoție în care se oferă cameră în pachet.

Plusurile ar fi ecranul mare, dotările incluse în pachet și că nu e greu de utilizat. Legat de fiabilitate pot spune că e ok deoarece vorbim despre un produse de la brandul Samsung, iar dacă vrei o fiabilitate și mai ridicată atunci poți merge pe varianta achiziționării unei garanții extinse.
Ca minusuri aș menționa prețul care e cam piperat (dar există varianta ratelor) și că nu e 4K (m-aș fi așteptat să aibă acestă rezoluție deoarece totuși suntem în 2014, iar acesta-i un TV de top).

TV-ul acesta ți se adresează în cazul în care vrei o soluție cu care să te uiți la meciuri ori la conținut de pe web. Normal că poate fi folosit și la jocuri.
Pentru a-ți face o părere despre aparatul acesta am pus alături un clip cu acest super televizor. Din acest clip poți vedea mai bine ce e inclus în pachet și ce nu.

Te-ar mai putea interesa